torsdag, mai 29, 2008

Planer om en flott sommer.


På tirsdag var dagen kommet for ny Ct-røntgen samt ny røntgen av lungene. like skummelt hver gang. Vel, det er ikke helt sant da, det var selvsagt mye verre da det hele var nytt og skremmende, men kjekt er det nå fremdeles ikke. Det er liksom slik at rett etter en har fått svar på en slik undersøkelse så er en helt frisk, men så når dagen kommer og en skal ha ny røntgen så blir det litt skummelt likevel. Tenk om...
Men i dag var jeg på kreft-poliklinikken og fikk beskjed om at alt var helt fint fremdeles. Puh, nå blir det en god sommer! Skal bare nyte det og kose meg med familie og venner.
Ferieplanene er klare og alt ligger tilrett for en flott sommer.
Og jada, jeg jobber med hobby fremdeles. Har ikke tatt sommerferie ennå altså.
Dette skal bli et teppe til en søt (ikke si jeg sa søt, gutter på 10 er vel ikke så glad for det kanskje..) nevø som har fødselsdag.
Teppet består av både et stoff med hunder på, og bilder av den unge herren og hunden hans. Håper han liker det når det er ferdig.
Ellers har jeg rekket opp igjen den rosa jakken jeg strikket på og begynt på nytt. Denne gang med nytt mønster og dobbelt garn. Får se om jeg liker det bedre, det ser hvertfall bra ut så langt...

6 kommentarer:

trulte sa...

Så godt å høre hobbyvenn. Kan godt forstå spenningen hver gang du skal sjekke deg og den redselen, uroen som ligger dypt nede i magen den dagen og dagene før, men kan også tenke med den store lettelsen og gleden når beskjeden er positiv.
Har forresten lagt en liten oppfordring til deg på bloggen min.

Anne-Ruth sa...

Ja, sant dette blir en flott sommer!? Det er så kjekt å høre at det går bra med deg! Go'klem fra meg :)

sipusa sa...

Det teppet ser ut til å bli kjempetøft! Søt eller ikke, den gutten er uansett heldig!:-D

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle tre. Ja jeg er selvsagt veldig glad jeg er frisk og ikke har fått noen spredning. Nå kan jeg slappe av hel til september før neste kontroll.
Ang. gutten, så er han faktisk søt, men av erfaring så vet jeg at de ikke liker å høre det. (offesielt ihverfall..)

Eva Petronella sa...

Hei og takk for hyggelig bloggbesøk. Føler med deg og spenningen foran disse undersøkelsene. Slike følelser vil vel sikkert sitte i ganske lenge, også etter at man er erklært frisk, kan jeg tenke meg. Men jeg er glad for å høre at det går fremad og fint med deg :-)

Ha en riktig fin sommer og nyt de late og varme dagene.

Bassman sa...

Teppet var kjempetøfft. Spennende for en liten gutt med et sengeteppe han selv (og hunden hans) er en del av. Og som den unge herrens far kan jeg bekrefte at han er veeeldig søt :o)