torsdag, mai 08, 2008

Enda en bukse.


Slike bukser er veldig populære her for tiden. Ser mange jenter som går med det, og våre jenter er ikke noe unntak. Heldigvis synes de det er greit at de er sydd hjemme...
Dette er enda en av de som eldstejenta fant stoff til.
Buksene er helt enkle å sy og kan godt syes av en nybegynner.


Denne buksen har lommer uten glidelås. Lommene er sydd i sidesømmen, men senere bukser kommer jeg til å sy med "vanlige lommer".
Lommene ligger midt i sidesømmen og er veldig enkle å sy. (Men jeg liker bedre vanlige lommer, for disse kan krølle seg litt på innsiden.

13 kommentarer:

PerJorun sa...

Så herlig og sommerlig!

vivi sa...

Så mange flotte bukser du har sydd! Dette har du dreisen på:)

Ønsker deg en skikkelig god helg!

*klem*

vivi sa...

Du må hilse jentungen og si at hun er kjempeflink!

trulte sa...

Så flotte sommerbukser. Det er kjekt så lenge ungene vil ha " hjemsydde" klær.Sydde en del til ungene når de var små, men nå er det lenge siden....

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Koselig at dere tittet innom bloggen.

Bjørg sa...

Så heldig jenta di er som har ei mor som kan sy klær på bestilling. Den buksa såg skikkelig god ut. Håper eg blir flink nok til å sy slike om ei stund.

madebyjulia sa...

kjempeflotte bukser:)

mimouna sa...

Blir så imponert over alt du syr jeg. Det er jo absolutt en tillitserklæring at ungene faktisk vil ha hjemmesydde klær, da har du virkelig truffet med både stoffer og mønster.

Ønsker dere en flott helg! Nyt solen!

Anne-Ruth sa...

Så masse fint du syr!!

Håper du har det bra også helsemessig! Ønsker deg og dine en fin pinsehelg :)

Izzy/Trulte sa...

Kjempe flotte bukser du har sydd! Akkurat nå fikk jeg lyst på en symaskin ;)
Ha en riktig fin helg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk enda en gang. Joda, det er stas at barna ønsker å gå med klær som er hjemmesydd. Og noe av grunnen er nok ganske ekelt at dersom de skal ha kjøpebukse i denne stilen så får de en eller to, men blir de sydd hjemme så kan de få mange flere... Helsemessig så har jeg det bra nå. Det er ikke vondt lengre, og nå er jeg nesten tilbake i fin form. Fortsatt god pinse!

Mava sa...

Kjempefine bukser! Kunne igrunnen tenke meg et par slike selv. Kanskje jeg rett og slett må prøve meg på noe liknende. ;-)
Heldige barn har du iallfall, for en drøm å bare kunne bestille fra en så flink mor!

hobbyvenn sa...

Lykke til mava, det er ikke vanskelig å sy slike bukser. Og morsomt å variere med stoffene slik at utfallet blir helt ulikt...