mandag, august 04, 2008

Kongeparken.

Dagene på Sola ble brukt til mye kjekt. Bl.a var vi sammen med gode venner noen av dagene, og en av de dagene var vi i Kongeparken sammen.
der finnes det mye gøy å finne på for de som tør.. Selv er jeg blitt en stor pyse med årene, men barna storkoste seg! Vi fire voksne hadde gleden av å betale, passe på diverse dyrebare dippedutter, fylle drikkebokser, kjøpe mat/drikke/is, og følge rundt på de mange forskjellige aktivitetene. Mange ganger med hjertet i halsen og "nei dette går aldri bra"-tanker i hoder... Men barna brydde seg ikke om hva vi bekymret oss for, de hadde det supert og fòr fra ting til ting. Noen ble selvsagt favoritter og måtte prøves flere ganger...


Dette var en av de aktiviteten der vi voksne hadde våre mistanker om at det kunne bli en tanke vel tøft for de minste, men selvsagt motbeviste de det selv...

Bildet er lånt fra Kongeparkens hjemmeside.

Denne aktiviteten hadde vi mindre frykt for, men den ble bare prøvd en gang, den gikk ikke raskt nok...


Bildet er lånt fra Kongeparkens hjemmeside.
Dette er vissnok siste tilførsel til Kongeparken, og den ble en ubetinget favoritt hos eldstejenta vår samt jenta til våre venner. Vet ikke hvor mange omganger de rakk å ta før vi voksne var ferdigkokt i solen, men det var hvertfall mange!

Bildet er lånt fra Kongeparkens hjemmeside.
Dette var en av de heller forsiktige karusellene de var med på, men den ble heller ikke prøvd så mange ganger. Minstemanns absolutte favoritt var tekoppene, og en båt som ble sluppet i fritt fall fra stor høyde. Like skummelt hver gang, og like morro etterpå.

Alt i alt en flott dag i en flott familiepark.

2 kommentarer:

trulte sa...

Her var det nok mye gøy både for store og små. Er utrolig pysete når det gjelder slike aktiviteter selv, Holder meg på bakken :)

hobbyvenn sa...

Bakkenivået er mer enn nok for meg også..