torsdag, august 07, 2008

OL dag 1.


Så langt kom jeg på første erme på dag 1 av OL-strikken. Jeg er fremdeles veldig fornøyd med slik garnet spetter seg på den beige bunnfargen. På bildet ser fargen litt grå ut, men den er mørk beige i virkeligheten..

Dette gjorde jeg også i går, etter lekene var begynt. Må innrømme at eldstejenta laget to av nøstene da, men det er vel lov å ha medhjelpere i teamet? (som f.eks fysioterapeutene til idrettsutøverne..)

Men nå kan jeg ikke sitte mer ved dataen, må strikke, er jo med i OL!

7 kommentarer:

Dorthe sa...

Ja det er viktig å ha noe strikketøy i disse ol tider:) Du har vist nok å strikke, men det er jo moro med ol strikk. Er ikke spesielt glad i sport men ol må jeg følge med på.. Jeg skal handle mat idag så jeg er klar til ol åpning i morgen, men det er jo fottball idag også, så det er bare å benke seg foran tv-en:)

hobbyvenn sa...

Hehe, skal handle i dag jeg også, men litt tid til strikking blir det jo uansett. Nei sport er ikke helt min favoritt heller, men OL er noe eget...

LivM sa...

Det er spennende med slike strikkalong-prosjekter. Lykke til! Starten ser jo flott ut.

Lille sa...

Så fint det blir..strikker en i str 10 år jeg å...eller tror det er str 10 år..aner ikke, synes min ser litt liten ut..hvor mange masker har du?

hobbyvenn sa...

Jeg har lagt opp 40 masker og økt til 56 masker. Kanskje du har tynnere tråd lille?

Kate sa...

Jeg har meg en liten kaffepause ved datean nå, den har vart ei stund. Blir spennende å se videre på ol-strikken din.

hobbyvenn sa...

Hehe, kaffepauser ved dataen kan ta sin tid ja... Koselig at du tittet inn her..