fredag, august 29, 2008

Premie!Jammen fikk jeg sølvmedalje i OL-strikk alongen! Tusen takk til Fjellrosa som satte det igang. Det var en morsom utfordring, og jeg ble ferdig med begge Cobblestone-gensrene jeg hadde planer om.
Dette er premien jeg fikk i posten i går.
Snakk om drømmepakke!
Et nøste sokkegarn i en nydelig farge. Rosa og grått kunne ikke passet bedre her i huset. Skal bli spennende å strikke sokker med det.

Det neste garnet var det hele 4 nøster av. De er myke og gode og kommer fra Kina vil jeg tro. I OL-ånd kanskje?Min kinesisk er ikke helt stø kan en si, så hva som står på nøstene kan en jo bare gjette seg til. Men her står det da 100% hvertfall, så det antar jeg er 100% ull. Jaja, det kan jo stå 100% nylon for den saks skyld, men det kjennes ut som ull, lukter som ull og ser ut som ull så det tror jeg temmelig sikkert stemmer.
Fargen er nydelig, og jeg gleder meg til å prøve garnet. Problemer nå er at det frister såpass å prøve det med en gang at jeg nesten ikke klarer å vente... Men på Hobbyboden er det rydding av hobbyrom og gjøre ferdig ufoer som står på planen for tiden og det holder jeg på med. Så jeg får prøve å la fristelsene ligge en stund...

1 kommentar:

Strikkforbi sa...

Gratulerer med premie! Så artig premie å få! Så fine babytøfler og kjole du har laget også! Det smaker så nydelig å bli ferdig med noe som har ligget en stund. Ha en fin helg!