mandag, august 04, 2008

Men hva med håndarbeid da?


Har det så blitt gjort noe håndarbeid i ferien mon tro? Vel, i den varmen vi har hatt så blir det ikke så mye strikket. Jeg er ferdig med mønsteret i livet på Drops-kjolen, men orket ikke strikke mer i varmen på denne. Nå er den imidlertid tilbake i fokus.

På turen til Stavanger begynte jeg på ekorn-vottene. De strikkes i enkelt "Oleanna-garn" på pinne 2,5, så dette går ikke så raskt.


Men etter å ha strikket mønsterborden med ekornene fant jeg ut at fargene ble for like.. tror nok jeg kommer til å rekke opp den siste borden slik at kontrastene blir bedre... Får se etterhvert.


Jeg skulle strikke en prøve på stjernemasker i Hillesvåg superwash, så det ble til et hårbånd.
Strikket på pinne 3.
Baksiden er strikket med riller slik at det er nokså elastisk rundt hodet.Dette hårbåndet/hårsjerfet er det mange som har strikket. Effekten av de lange maskene blir veldig flott når det blir strukket ut. Det er strikket med Mandarin classic på pinne 4.

12 kommentarer:

trulte sa...

Så mye flott du har strikket.... ekornvottene ligger til strikking her hos meg også, men jeg vet ikke når de blir startet med.

mimouna sa...

Der var du jo i gang igjen. :o)

Ser ut som om dere har hatt en herlig sommer!

lise sa...

Du har jo strikket (på) mye spennende i sommer!

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Synes ekornvottene er fine slik de er. Nok kontrast til at mønsteret vises... Lykke til videre med det tynne garnet ;)

Hanne sa...

Skal si du har mange prosjekter på gang. Og så lekkert!

Marianne G sa...

Så mye flott du har laget i ferien!

LivM sa...

Så fint at du er tilbake påbloggen igjen. Ser at dere har hatt en flott ferie g fått ladet batteriene for høsten. Er spent på hvordan kjolen blir! Vottene blir jo fine de, men er enig med deg i at kontrasten kunne vært større. Lykke til med begge prosjektene....og alle de andre!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Ang ekornvottene så er jeg neimen ikke sikker. De igger her og irriterer meg med sine matte farger, men samtidig så er de litt søte også da... Får se når kjolen er ferdig hva jeg finner på...

Elin sa...

Flotte ting du har strikket, flotte sommerbilder :)

Monai sa...

Flotte ting du har laget.

randi K design sa...

Masse fint her! Flotte votter, gleder meg til å se dem ferdige! Visste ikke at det var noe som het Oleana garn, hm, springer og sjekker nettet...

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Neida, det heter ikke Oleanna-garn Randi, det er bare meg som kaller det det. Garnet er kjøpt på Oleanna-fabrikken, men er produsert av Sandnes Uldvarefabrikk. Garnet selges ikke i butikk eller på nett, men kan kjøpes på fabrikkutsalget på begge de nevnte stedene. Oleanna har utsalg to ganger pr år tror jeg, og Sandnes har åpent hver ukedag, men vet ikke om de har disse spolene hele tiden..