søndag, mars 22, 2009

Hyttehelg.



Denne helgen var det meldt flott vær her på vestlandet og vi fant ut vi ville ta en tur på hytten igjen og få klippet og stellt litt rundt på eiendommen.
Eldstejenta er så plaget av pollenallergi så hennes deltakelse bestod i å servere saft og frukt, og evt ta noen bilder. Første bilde er visst et selvportrett...

Arbeidsgjengen er klar til innsats. Undertegnede er visstnok stukket av ser det ut til...


Dette er en del av det som skal klippes og sages bort.

Og det tok ikke lang tid før vi var igang.



Undertegnede ble satt til å mose alle greinene. Med tre som klippet og saget trær og busker så holdt det hardt å holde tritt med dem...




Til og med hunden fant ut hun kunne delta. Hun kvernet greiener på sin egen måte...



Vi blir nok ikke arbeidsledig på en stund....
















Og dette fikk vi servert av eldstejenta i en pause. Endatil hunden fikk sin pausekos (i tannglasset). -snakk om luksus. Og da vi var ferdig for dagen serverte eldstejenta risengrynsgrøt.
Senere på dagen gikk vi oss en tur for å kikke etter havørnen. Den flyr forbi hytten med gjevne mellomrom, og minstemann ville så gjerne se om den holdt til på samme sted som i fjor. (Det gjorde den ikke, da det stedet nå er blitt helt forandret.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så koselig det blir når en får fjernet kratt som har vokst opp. Blir lysere og trivligere med en gang. Med en så ivrig arbeidsgjeng går jo arbeidet unna i en fart også.Ser du har dreisen på kverna, hobbyvenn :)