mandag, april 20, 2009

En trådrest kan bli til fem prosjekter, minst....


Jeg skulle en tur på loftet i dag for å hente en liten trådrest jeg mente lå der. Og den fant jeg sammen med de andre restetrådene. Men, jeg kom visst ned med mye annet også....

Det lille nøstet jeg skulle hente var til siste pinne + fellingen av en fisk. Fant også diverse andre restenøster som kan brukes til fisker.

Så fant jeg frem diverse nøster som skal sendes en tur med posten.


Så fant jeg noe garn jeg tenkte jeg skulle strikke en Jan i. Stoffet var det minstejenta som ønsket seg til tights i vinter. Jeg syntes det var litt i sprekeste laget, men nå får vi se. Mulig det blir en Jan i samme farger... Garnet har jeg ikke så mye av i hver farge så da må det i såfall bli striper på skjørtet. Høres skrekkelig ut, men det kan jo være det ikke blir så ille..Det jeg EGENTLIG skulle gjøre i dag, og dagene fremover, var å sy ny vest og jakke til minstemann sin Familiedrakt. Minstejenta må også ha ny drakt, og alt bør være ferdig til fredag/lørdag....

9 kommentarer:

MayM sa...

Jeg tror det kunne bli sprekt i de fargene jeg hobbyvenn. Flott den familiedrakten dere har.

LivM sa...

Så flott drakt da! Du er en racer på symaskinen. Jeg har sagt det før men sier det igjen skulle ønske du var litt nærmere så en (les:Therese) kunne få lært litt av deg. Garnutvalget ditt på loftet er vist enormt, det må være gøy! Lykke til med ny Jan!

bergitte sa...

Drakten din er kjempeflott. Har prøvd meg på en Jan jeg og ,men engelske oppskrifter er ikke min sterke side.Ha en fin kveld.

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Joda, drakten vår er fin den. Litt morro å ha noe som ingen andre enn vår familie har. Og Bergitte: Jan er veldig enkel å strikke, så bare spør om det er noe su står fast på så kan jeg sikkert hjelpe.

mimouna sa...

Det finnes mye spennende på loft rundt omkring. Artig å gjenfinne brukbart garn da. :o)

Ser ut som om du har litt å gjøre framover, spennende med de draktene.

Fit mum sa...

Oi, slike familie/festdrakter er så flotte...men aldri om jeg skulle våge meg på å sy en selv. Gleder meg stort til å se det ferdige eksemplaret!

hobbyvenn sa...

Ja loft kan inneholde masse rart. Men garnet har jeg faktisk kontroll over. Ja bortsettfra det som ligger i skapene på hytten da...
Fit mum: Så flink som du er til å sy, så hadde du fikset det på "no time". Det er faktisk enklere å sy enn flere av de prosjektene du har jobbet deg gjennom...

MayM sa...

En stor pakke kom i posten til meg i dag. Den var i fra deg hobbyvenn. Tusen,tusen takk for den flotte gaven. Du skal få se hva jeg strikker av garnet etterhvert.

Petunia sa...

Nydelig! Skal se etter dere på 17. mai i år også!!!!