tirsdag, april 14, 2009


Påskens håndarbeid ble ikke av det helt store produktivt sett. Jeg hadde som vanlig med meg rikelig med arbeider, men rakk ikke så mye.
På hytten har vi masse Vivendel. Den er flott å se på og lukter herlig, men sprer seg utrolig mye. Vi klipper den bort hver vår, men den kommer ivrig tilbake. I år fant jeg ut at jeg skulle prøve å bruke den til noe. Det blir jo lange forgreninger som tvinner seg rundt alt mulig.
Jeg klippet noen lange grener og begynte å flette som vi gjorde på skolen i "gamle dager" med Peddik(?). Etter endel prøving og feiling så ble det faktisk en skål... Her på bildet ser den både skakk og skjev ut, men det er nok bare vinkelen på fotoapparatet. Jaja, rom for forbedringer er det absolutt.. Dette skal jeg teste ut videre. Så i dag at det går an å kjøpe noenlunde like kurver til å plantene i utendørs, så det var jo morro.


Dette er en heklelapp som jeg har tenkt skal bli en del av en grytelapp, men jeg rakk ikke mer denne gang. Skal fortsette neste gang jeg skal på hytten.


Fiskene har jeg også strikket noen flere av. Til nå har jeg ca 80 fisker, så da er jeg sikkert halvferdig... De er strikket i restegarn jeg hadde liggende på hytten, så her er det snakk om et fargerikt teppe til slutt er jeg redd...

7 kommentarer:

Inger sa...

Så flott skål du har laga! Jakta på påskeegga var jammen kreativt.
Kjenner meg godt igjen med trær som tar vekk utsikt på hytta! Og så fort som det veks oppigjen!

Pinnepenn sa...

Det skal bli gøy å se fiskene dine samlet i et teppe. :)

LivM sa...

Noen ganger er det jo deilig å gjøre helt andre ting også og la strikkepinnene hvile litt. Helt i ro har de jo ikke vært, haugen med fisker vokser jo raskt! Ser ut til at dere har hatt en flott påske.

Bente`s Hobbyrom sa...

Den var jo kjempefin den kurven,sånn rustikk stil er innmari tøft.Du har jo en stor fiskestim du nå,så du har jo fått gjort endel i påska.Flink jentec",)

MayM sa...

Det er artig med slike " pilkorger" ,din ble veldig fin. Gleder meg til å se fisketeppet ditt ferdig.

Hanne sa...

Så stilig flettekurv du har laget til påskeliljene dine. Fisketeppet kommer til å bli et gla`teppe, også så moro at det utelukkende lages med restegarn.

dorthe sa...

Fint med mange farger i fisketeppe:) ja du er på fiske tur du også.. strikker fisk om morgenen til kaffen:) lett og greit håndarbeid:)