fredag, april 30, 2010

Hemmelig venn på Projo.

Denne flotte pakken fikk jeg i posten i går. En helt super pakke som virkelig var midt i blinken for meg. 3 nøster Drops Merino i en nydelig farge, mange stempeltrykk, drops og tyggis.
Garnet har jeg aldri prøvd før, så det blir spennende. Dropsene og tyggisen skal jeg gjemme til neste uke. Da er det dobbelkur og jeg blir plaget av sopp i munnen. Og i den forbindelse er det godt med noe å suge eller tygge på så det passet supert. Stempeltrykkene skal jeg kose meg med og lage noen kort. Det er en rolig og avslappene aktivitet når kurene jobber seg gjennom kroppen.
Så tusen takk for en helt super pakke min hemmelige venn på Projo. Tror muligens jeg vet hvem du er, men skal sjekke litt før jeg sier noe...

12 kommentarer:

LivM sa...

Så flott pakke du har fått. Det var dette garnet jeg brukte til hals til Helene, og i følge henne er det helt kløfritt!!!

hobbyvenn sa...

Det kan jeg tenke meg, for garnet er utrolig mykt og godt. Tenker det blir en Kari Traa-lue eller to...

Linn sa...

Du gjetta rett :) så bra at gaven falt i smak! Lua jeg har brukt mest i vinter er strikka av det garnet. Veldig myk og god!

Ha en fin helg!

Aileen`s strikkekrok sa...

Så fin pakke du har fått,garnet er bare nydelig å strikke med så det kan du glede deg til:)Ønsker deg opg dine ei kjempefin helg:)

MayM sa...

Så heldig du var. Her ar det virkelig mye flott.

Torunn sa...

Så morsom pakke du har fått :) Nyydelig farge på garnet!
Så trist å lese om sykdommen din, godt du har mann og barn som passer på deg og hjelper til! Og det virker som du er ved godt mot og holder humøret oppe :)
Ha en fin helg :)

Tante Grusom's Manier sa...

gratulere med kose pakke,Merino er et herlig garn å strikke av.Jeg liker det veldig godt.Du må ha en fin 1 mai i morgen.

Bitt@mi sa...

Hei på deg igjen!
Du kan glede deg til merino'en, det er helt kløfritt og veldig mykt. Favorittgarnet til ungene mine:-) Og nå kommer det vel på salg i mai. Drops har i alle fall avertert at de skal selge mye ut med prosenter denne måneden.
Flott pakke ellers også:-)
Jeg er i nord nå, og koser meg i nyhuset. Formen er egentlig like dårlig, men det er deilig å være her. Vasker litt og planlegger enda mere:-) Litt strikking blir det også. Gleder meg virkelig til å starte med maling og sånt, det er noen vegger her som skal bli noe annet enn rosa og syrinfarget:-)
Klem!

hobbyvenn sa...

Så spennende Bittami. Nytt hus er alltid så inspirerende synes jeg... Mange forandringer som en vil gjøre, fargevalg, hage, hvem skal bo på hvilket rom.... Og ikke minst må du jo planlegge hvor alt garnet ditt skal sove... Lykke til med alt sammen, og god bedring.

Mia sa...

Lycka till med alla kurerna:)....
Mia

Anonym sa...

Å! Kos deg med gaven, du! Der var det mye "godt"...

Elin sa...

Å, så fin pakke du har fått i posten! Artig med noe annet enn regninger:-) Ønsker deg masse god bedring!