tirsdag, april 27, 2010

Litt fremgang...


Litt håndarbeid har det faktisk blitt gjort i det siste. Ikke noe åskryte av da, men bedre enn ingenting i allefall.
Dette er genseren til minstejenta i ca str 16år. Foreløpig er det bare ensfarget, men når jeg skal strikke sammen ermene med bolen så blir det masse mønster og farger på det rundstrikkede bærestykket.
Egentlig synes jeg bolen ser noe kort ut, men jeg har allerede forlenget den med noen cm i forhold til mønsteret så vi får håpe det holder. Ermet er ikke ferdigstrikket altså, så det skal være lengre.Sticheriene er det veldig vanskelig å ta bilde av. De er brodert i Tilda-farger og de er veldig lyse, så da blir det vanskelig å få frem noe på bildet. Dette første bildet er i allefall ferdig, og det neste er godt igang.


Nesten enda vanskeligere å se noe her... Gleder meg til å sette sammen alle broderiene med andre lapper, men det blir det nok lenge til jeg kan gjøre. Slikt puttlearbeid er utrolig koselig, men tar sin tid...

9 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Nydelige farger i genseren,du strikker.Og sticheriene var kjempefine.Håper du får en flott dag.

Berit sa...

Så godt å se du klarer å få gjort litt håndarbeid igjen! Genseren til mannen ble også kjempefin. Og godt var det også å høre at magnesiumen hjelper. :)

Strikkern sa...

Sticheriene dine er kjempefine, og det blir nok genseren din også.

Ha en fin dag:)

Smarie sa...

Kjempeflotte sticherier ;o) Også er det så hyggelig å høre at du orker litt mer Hobbyvenn. Genseren til 16 åringen har nydelige farger så langt. Kos deg videre i ditt tempo. Ha en fin kveld.

Bitt@mi sa...

Hei på deg!
Må jammen få si at du så flott ut i stolen med store, kalde sokker og votter...hihi:-) Håper det hjelper, og at du får mindre bivirkninger. De vet vel hva de gjør:-)
Så koselig at du gjør litt håndarbeide igjen, jeg blir varm om hjertet å se det. Da vet jeg at formen er stigende:-)
Ha en koselig dag og uke framover. Det er fint å få følge deg i både håndarbeid og helse. Tenker masse på deg!
Klem!

dorthe sa...

Spennende prosjekter du har på gang:)

mimouna sa...

Du klarer visst alltid å få gjort noe du. Men det er godt å ha et håndarbeid å fokusere på, det føles bra å se noe vokse fram og bli til et plagg eller noe annet fint.

Så flott at du nærmer deg slutten på kurene nå, håper du får en lang og god sommerferie uten alle de dumme bivirkningene. Det fortjener du virkelig! *klem*

Hilde sa...

Sticheri er en av mine favoritt syssler - stille og fint ta med seg også... Så flott at det er leger som bryr seg og som forsøker å hjelpe med enkle men effektive midler... Håper du treffer på dene legen igjen og kan oppmuntre han eller hun til å gjøre slik for flere - det er så viktig at legene tar seg litt ekstra tid, for det kan få så possitiv effekt - veldig hyggelig lesning!!!
Klem Hilde

hobbyvenn sa...

Tusen takk for at dere tar dere tid til å legge inn kommentarer. Veldig koselig altså... Stichery er utrolig koselig håndarbid, og supert når en ikke får fingrene med seg på å strikke. Og en gang langt frem så blir det nok tl et teppe...