onsdag, august 11, 2010

Flere fisk i havet (eh, i stuen).Husker du "Fiskedillen" som gikk rundt om på forummene for lenge siden? Ble du bitt av basillen? Det gjorde åpenbart jeg... Hvertfall til å strikke fisk. Og selvsagt hadde jeg bestemt meg for å strikke fiskene av bare små rester som jeg hadde liggende. Dermed er det ikke mange fisk som har helt samme farge heller.
Desverre varte ikke iveren lengre enn til å strikke fiskene...


Monteringen lot vente på seg kan en si. Jeg var såvidt innom det en annen gang jeg var her på hytten, men det ble glemt igjen. Nå er jeg igang igjen. Det er faktisk ikke så ille å montere fiskene, det er bare det at teppet kommer til å bli veldig fargerikt, og ikke helt som jeg kunne tenke meg kan en si...


Nå mangler jeg bare 4 rekker med fisk så er alle rekkene montert sammen. Da er det bare å sy disse lange rekkene sammen også, og strikke en kant rundt teppet. Har såvidt begynt på kanten slik at jeg vet hvordan den skal være.

Hvordan gikk det med deg? Har du strikket fisk, og hvordan gikk det isåfall med deg? Ble du ferdig? Hadde vært morro å høre hvordan det gikk...


I tillegg til all monteringen så er jeg såvidt begynt på et par restesokker til. Denne gang litt mer dempet i fargevalget, men jeg aner ikke hvordan den blir til slutt for det er det garnet som bestemmer. Har ikke så mye grått så foten må nok bli i en annen farge er ejg redd. Men det er jo det som er så morro med restegarn, en vet ikke utfallet før en er ferdig.

17 kommentarer:

Anonym sa...

godt å få brukt opp litt restegarn!
Blir spennende å se teppet ferdig montert.
Ha en fin dag /myr

Rigmor sa...

herlige fisker uansett. og det blir jo ett varmt teppe? :)
restesokker er alltid gøy, men jeg har visst ikke nok is i magen til å lage slike ;)
ha en flott dag videre!

MayM sa...

Fisketeppet ditt kommer til å bli flott. Nei, jeg startet heldigvis ikke opp med teppet. Er redd for at jeg da ville vært i samme situasjon som deg :-)Restegarn sokker er litt artig også da. En vet ikke helt hvordan de blir til slutt.

Hilde sa...

Det er jo så gøy når disse ufoene(uferdige produkter) endelig bir ferdige! Jeg har lenge holdt på med å sy en ting ferdig før jeg begynner på noe nytt, men det som skal lages ferdig tar så lang tid at jeg aldri kommer i gang med noe nytt, så nå lar jeg det hele fare en stund og kaster meg ut i et nytt sy prosjekt - er spent på hvordan det glade fisketeppet blir til slutt!!!
Hilde

Pinnepenn sa...

Det fisketeppet kommer til å bli fint. Super ide. :)

Ulla-Bella sa...

Fiskene har jeg aldri strikket, men har jo sett dem mange steder da:)

KRØLLEMIKKEL sa...

Hvem har ikke hatt fiskedilla. Jeg gikk i gang med friskt mot, men det er dødt hav. jeg laget ikke så mange så jeg har vel bestemt meg for at det aldri blir noe av fiskene mine. Blir spennende å se teppet ferdig!

LivM sa...

Jeg var ikke bitt av fiskedillen, men jeg husker veldig godt at flere holdt på med tepper. Nå skulle jeg jo absolutt ha strikket fisker i restegarnalongen, men siden jeg allerede har 2 tepper som skal monteres så tør jeg ikke starte enda. Lykke til med teppe og sokker.

Vibbedille sa...

JUPP eg husker fiskene,og eg har temmelig MANGE ferdig monterte!
MÅTTE du minne meg på de? *dårlig samvittighet* hehe
Mitt og blir fargerikt!!HERLIG!!!

Gleder meg til NESTE helg!!

Kos deg og ha en herlig kwell!

Go`klem fra Vibbedille ;))

Emme sa...

Skal virkelig bli moro å se ferdig fisketeppe, gleder meg :)

strikkegal sa...

Fisketeppet ditt blir flott vet du, her finner du mitt Fisketeppe , strikket av RESTEGARN det også :D

Wenche/chawo sa...

Jeg husker fiskene godt,men jeg var ikke en av de som ble bitt av basillen.Tror du får et flott fargerikt teppe ,lykke til med resten av monteringen.

Bitt@mi sa...

så flink du er å strikke fisker. Jeg har ca 50 fisker liggende, men orker ikke montere disse.... Det blir for mye for tålmodigheten min. Men kansje det kommer en dag...
Flotte restegarnsokker du har strikket:-) Du er kjempeflink, og ikke vanskelig å se at formen er bra!
Stor sol-klem fra nord:-)

lise sa...

Akkurat når det kom til fiskene, klarte jeg å holde igjen. Merkelig, kanskje, siden jeg både er flink å hive meg på og liker fisker. Jeg har tre lappetepper å hekle ferdig da...

Anonym sa...

Jeg fikk aldri ut snøret, kan man si! Men jeg har fremdeles lyst til å lage et fisketeppe. Det måtte være helmaks å ha et sånt et på hytta!
Jammen har du vært flink!

mimouna sa...

Jeg har EN enslig fisk liggende nå, resten har blitt montert. De ble genser, lue og skjerf. Ikke noe teppe nei. Huff så dryge de siste var å strikke!

Tror det blir fint med mange farger, spent på å se teppet ditt ferdig. :o)

2ne sa...

Ja, her var det mange fargerike fisk. Remsen ser lekker ut så jeg gleder meg til å se de sydd sammen, lykke til videre med prosjektet :-) Ønsker deg en riktig god helg.