tirsdag, august 31, 2010

Sjal-alongen.Jeg har kommet godt igang med sjal-alongen på Projo. Vi fikk utdelt en del av mønsteret i helgen og i går gikk jeg igang. Jeg klarte ikke bestemme meg for farge dag jeg var på loftet så jeg tok med meg to farger.
Her er den første fargen, strikket på pinne 4,5.Andre fargevalg ble slik. Dette er strikket på pinne 4. Begge forsøkene er strikket av dobbel Oleanna-garn fra Sandnes. Mykt og godt.
Tror jeg likte den blå varianten best, men kommer til å strikke begge to tror jeg. Alltid noen som kan tenke seg et sjal...

15 kommentarer:

Lunamon sa...

Blir spennende å se fortsettelsen på sjalet. Likte også den blå best,sikkert pga mønsteret kommer bedre fram, men lilla er jo favoritt fargen... Ha en flott dag videre.
Veit ikke om jeg har kommentert hos deg før, men har lest bloggen din lenge. Mamma fikk lymfekreft for snart to år siden og DIN blogg ble lest av oss begge to.
Takk for at du har delt så villig med alt du har vært igjennom. Mamma satte stor pris på å lese det du skreiv.
Masse lykke til videre. Krysser fingrene. Hun er nå frisk, går "bare" til kontroller.

hobbyvenn sa...

Tusen takk Lunamon. Så godt at det jeg har skrevet om kreften har kommet noen til gode. Det gjør meg veldig glad! Tusen takk for at du skrev det. Mye motivasjon i å vite nettop det...

2ne sa...

Lekre sjal, du en jommen rask og flink med pinnene. Likte best det blå jeg også men begge blir nok lekre når du får de ferdig :-)

Hege sa...

Så nydelige sjal! :) Og det så ut som et utrolig deilig garn både og bruke og strikke med :)

Likte begge fargene jeg da :) Men siden jeg digger rosa for tiden, så er det sjal nr 1 som var finest :P

Lykke til videre med sjal-along :)

mimouna sa...

Fine begge to, likte best det rosa jeg. :o)

medina sa...

Fine sjal begge to. Syns du er tøff som starter på to samtidig.

Elisabeth sa...

Begge var veldig fine, og det er nok lurt å strikke begge når du allikevel er i gang :)

Xhantippe sa...

Ser ut som det blir to flotte sjal. Gleder meg til å se dem fiks ferdige.

Strikkelitol sa...

Så fine farger du har valgt! Tenk å strikke to på en gang da, det er sprekt!

StrikkePia sa...

Nydelig sjal mønster. Falt for den rosa/lilla jeg.
Je vil også si det samme som Lunamon ang det du skriver om kreft. Veldig flott at du er så tøff og deler dine opplevelser med oss andre. Jeg er selv syk, og det var hos deg jeg leste om veneport første gang og kunne svare ja det vil jeg ha da jeg fikk spørsmål om det på sykehuset første gang.
Ønsker deg all mulig lykke til videre, og jeg vil fortsette å følge med bloggen din. Synes du er kjempe flink med håndarbeid også, imponert over alt du lager jeg. :-)

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen.
Tusen takk til Strikkepia for gode ord. Veldig fint å være til inspirasjon og trøst for andre. Og alle tilbakemeldingene jeg får er til god støtte for meg også!

Linda sa...

Heisann eg likte no best da blå eg. Men eg hadde nok strikka beggeto ferdig. Er det sandnes som lagar garnet til oleana jakkene?

dorthe sa...

Det blir kjempefint. Jeg har meldt meg på jeg også og kommer vel igang i løpet av uka. Ha en fin kveld

Pinnepenn sa...

To gode starter på flotte sjal. :)

hobbyvenn sa...

Jeg regner med at Oleanna-jakkene er strikket av Sandnesgarn ja. Det er hvertfall Sandnes-spoler som er å få kjøpt når Oleanna har salg av garn (og klær).