mandag, august 09, 2010

Sokker igjen, og en aldri så liten krise....

Restegarn er morro, og det mener minstemann også. Han la sin elsk på dette sokkemønsteret for lenge siden. Da strikket jeg sokker til han i litt andre farger og han brukte de så lenge de holdt sammen. Senere har han fått flere par i samme mønster. Og endatil en jakke ble det, inspirert fra disse sokkene.


Til restegarn-alongen er dette et perfekt mønster. Det er ikke store restene som trengs til hver farge.
Dette er par 2 i "Mini-plungen"
Garnet er lett blanding av Triplex, treskogarn, dobbel Opal, ullgarn...


Mønsteret heter "Sandal Sox" og var et av mønstrene i en sokkealong for flere år siden. Du kan se flere av de sokkene jeg har strikket i dette mønsteret om du klikker på "Sokker" i etikettene under innlegget.

Så til et mønster jeg visst bare må legge fra meg. Jeg fant ut at det kom til å bli fint med dette mønsteret på sokkene, men jeg blir liksom ikke fornøyd. Har rekket opp flere ganger, og strikket sokken nesten ferdig 4 ganger. Denne gangen var den helt ferdig fordi jeg ville se hvordan den ble da, men jeg ble ikke mer fornøyd. Så nå er jeg igang med å rekke opp som dere ser... Tror jeg velger å strikke ensfarget med dette garnet nå....En annen og mye større bekymring er denne krisen her! Jammen har jeg kart å knekke en av knit-picks pinnene mine. Selvsagt måtte det være en av disse, og ikke en av de vanlige bambuspinnene... Og her på hytten får jeg ikke tak i noen nye heller. Heldigvis har jeg med meg bambuspinner i samme nummer så da kan jeg hvertfall strikke likevel. Irriterende å måtte kjøpe nye 5 pinner når det bare en èn som er knekket, men men.

14 kommentarer:

mimouna sa...

Restegarnssokkene ble kjempefine! De tror jeg jammen at min lille raggsokk-hater også kunne ha godkjent. Og restegarn har jeg visst - host - lit av jeg også.

Så dumt med pinnen som knakk da. Du får pusse ned bitene og bruke dem som flettepinner, det har jeg sett andre som har gjort.

Ulla-Bella sa...

Kjempefine sokker:) Den pinnen som du viser frem knekker lett. Hvis du leverer den tilbake i butikken får du sikkert nye.

Wenche/chawo sa...

Restegarnssokkene ble Flotte.

Linda sa...

Kjedeleg med pinnen, men då har du no fleire i reserve i tilfelle fleire uhell :)

LivM sa...

Morsomme sokker du har strikket. Er nok enig med deg i at mønsterte kommer frem med ensfarget bakgrunn!

MayM sa...

Flotte restegan sokker. Ergelig med pinner som knekker, og selvfølgelig gjør de det på det mest uheldigste tidspunkt.

Guri sa...

Så tøffe restegarnsokker!!! Skjønner godt at disse ble populære!

Guri sa...

PS. Syens det var mye spennende å lese her hos deg, så jeg legger deg tl på blogglista mi. Du må si i fra hvis du ikke liker det :)

Hanne sa...

Så smart måte å bli kvitt litt restegarn på med de sokkene :D synd med pinnen.

Strikkelitol sa...

Tøffe restegarnsokker!

Bente`s Hobbyrom sa...

Det var tøffe sokker da :0)Det er så typisk at en pinne knekker,det passer aldri,arghhh...men jommen godt at du hadde noe i reserve.

Grete sa...

Flotte sokker. Spennende farger sammen og fint mønster.

Emme sa...

Restegarnsokkene er jo bare så kule, ikke rart de er populære :)

Anonym sa...

Knalltøffe restegarnssokker, gitt!