tirsdag, mai 31, 2011

Fremgang.


Helgens planer om å strikke og hekle så masse ble visst glemt. Dvs, jeg strikket en grå sokk, og den neste er godt igang, den har jeg strikket i dag. Synes du sokken ser litt rar ut? Vel, her er det snakk om å strikke etter behov... Tærne og fingertuppene blir ganske ømme og vonde av alle kurene. Faktisk såpass ømme at det er vondt å gå med sokker. Men problemet er jo at å gå hele vinteren uten sokker er nokså kaldt. Og allerede i fjor bestemte jeg meg for å strikke meg noen sokker uten tå, men det ble stadig utsatt. Nå er de imidlertid snart ferdig. Skal bli godt å kunne kjenne litt varme på føttene igjen... Selvsagt bruker jeg sokker og sko når jeg er ute, men jeg er ikke sen om å kaste de av når jeg kommer hjem. Det kjennes ut som om jeg har neglebit på bena hele tiden.
Garn: Hillesvåg Raggsokk-garn. Ikke så godt å strikke av for det kjennes litt hardt ut, men det blir forhåpentligvis mykere i vask...
Pinner: nr 4mm.
Bilde kommer av ferdig produkt senere.


Sjalet strikker jeg på når jeg er alene i huset, eller det hvertfall er stille her, så da vokser det ikke så mye pr dag. Men det er et koselig arbeid så det blir nok ferdig med tiden...
I dag har jeg tilbragt dagen på sykehuset. Møtte kl 8.30 og tok blodprøver. Etterpå var det bare å sitte på en pinnestol og vente på overlegen. Jeg tok nye bilder i går (CT) og i dag skulle de evalueres. Kl 14,15 kom endelig overlegen, men bildene var ikke vurdert av radiologen enda å hun hadde sett på de selv. Ut fra det hun så så var det ingen forandringer fra forrige gang. Dvs at de satser på to nye kurer i denne omgang, og så blir det sommerferie. Riktignok ikke før i august, men pytt, da har jeg noe å glede meg til.
Og er formen like bra som nå så kan jeg nok satse på litt småturer i juli også, mellom kurene. For formen er virkelig mye bedre nå etter de tappet lungen for væske.

8 kommentarer:

LivM sa...

Ja et godt råd har du jo alltid, så disse sokkene blir nok gode å ha. Spennende sjal du holder på med. Ha en riktig fin dag og lykke til med kurene. Dette går BRA!

Wenche/chawo sa...

Flotte sokker og sjal,du strikker.
Håper formen holder seg så du får tatt noen små turer i juli også.Ha en flott kveld.

MayM sa...

Det er mange måter å ordne seg på når behovet er det. Smrt dette med sokkene. Sjaet ditt komemr til å bli lekkert :-)

Vibbedille sa...

Sokkene dine blir jo kjempe kule! Ingen dum idè det der!!

Sjalet ditt så sommerlig og LEKKERT ut!

Godt å høre at det går greit med deg! Tenker mye på deg, det skal du vite ;)

KOS deg og ha en GOE kwell!

Go`klem Vibbedille ;))

LilleAsk sa...

Sokker kommer alltid godt med. Og det sjalet ser jo bare lekkert ut. Blir spennende å se det ferdig.

lise sa...

Det er godt med fremgang både der og der! *klem*

Anlen sa...

Bra med framgang! Det var morsomt med sokkar utan tå, det har eg aldri tenkt på. Men så har eg ikkje hatt behov for det heller... Godt at du er kreativ:)

Sissel sa...

Så godt å høre at det går bedre. Og sokken blir fine de:) Lykke til med sjalstrikking innimellom, du blir ferdig en fin dag. Ha en god dag:)