tirsdag, mai 24, 2011

Takk for støtten!

Tusen takk for alle kommentarene på mitt forrige innlegg. Dere tenker gjerne ikke over at akkurat din kommentar kan være til stor støtte og oppmuntring, men det er den faktisk. Det er en stor glede å åpne bloggen og så ligger det kommentarer fra dere med oppmuntring og gode ord. Tusen hjertelig takk alle og enhver.

Og formen er mye bedre enn den var før væsketappingen. Det er igrunnen rart at en liten væske kan medføre så mye ubehag, men det har vel med at væsken var på feilt sted, hehe. Vel, pusten er bedre enn på lenge og dermed er formen mye bedre også. Og når formen er bedre, er matlysten bedre og dermed kommer energien tilbake også. Fremdeles er jeg tungpustet når jeg skal gjøre noe fysisk, men slett ikke slik som det var. Nå kan jeg gå opp trappene uten å ta pustepause 2 - 3 ganger, slik jeg måtte før. Og jeg kan igjen bidra med husarbeid og matlaging som jeg pleier.
Kroppen har fremdeles mye væske, men det er jeg så vant til at det plager meg ikke. Ja ikke annet enn at jeg fremdeles har problemer med å holde rundt strikkepinnene. Men det finnes da mye annet å bedrive tiden med også, så strikkingen skal jeg nok få tatt igjen etterhvert.

4 kommentarer:

LivM sa...

Så flott da. Da hjelper det nok at vi krysser fingre for deg. Håper på videre fremgang for deg :-)

Klem!

Anonym sa...

Stå på videre! Det er akkurat slike som deg som fortjener det beste, håper du blir bra snart! Er en fryd å lese dine håndarbeidsinnlegg, men like interessant å lese om din kamp mot sykdommen. Flott blogg! :) Mvh Vibeke, langt opp i nord :)

Nunnas verden sa...

Hei, kjempeflott at du har det bedre! Ønsker deg fortsatt god bedring og lykke til videre. Titter inn i gjen etterhvert. Bloggklem fra meg :)

Flights to Mumbai sa...

Nice and informative blog. Thanks for share this.

Flights to Singapore

Flights to Kuala Lumpur

Flights to Mumbai

Flights to Singapore

Flights to Delhi

Flights to Orlando

Flights to Manila