lørdag, mai 28, 2011

Kosehelg.


Vi er på hytten denne helgen. Værmeldingen er ikke den beste for helgen, men det er uansett godt å bytte stue. Og her på hytten koser vi oss alltid. Her er så stille og fredelig...

Epletreet blomstrer mer enn det har gjort noen gang. Så selv om våren har vært kaldt og våt så ser det ut som eplehøsten kan bli bra. Blomstene er så nydelig med sin sarte rosa farge og svkae, men gode duft.


Og siden jeg visst vi skulle på hytten måtte jeg hente meg noe garn på loftet før vi reiste. Kunne selvsagt strikket på det teppet jeg har på gang her, men det er jo greit med et nytt strikketøy også da... Her er det tre planlagte strikketøy. Det gule påbegynte er Elf Cobber. De ble liggende fordi jeg ikke skjønte heklingen, men jeg får se om det blir lettere her ute. Det mørke garnet skal brukes sammen med det gule. Det grå er til sokker til meg selv. Vet ikke om jeg klarer holde i strikkepinner nr 3,5mm, men jeg vil prøve. Det hvite måtte jeg bare gå igang med med èn gang. Det skal bli et sjal som heter "Brandywine shawl". Et flott sjal som skal bli en gave en gang.


Så da skulle vel alt ligge tilrette for en flott helg. Litt godteri av spiselige saker må også til, så her er helgens kos av den sorten også. Ønsker alle som er innom bloggen en riktig flott helg!


9 kommentarer:

Linda sa...

Heisann ja her blomstrar det. Kos deg på hytta, for jammen er det godt å byte stove av og til. Eg hadde ikkje klart meg uten strikketøy, samme kor eg reiser. He ei fin helg frå nattevakta :)er gamlingane rolige så vert det masse strikketid:)

MayM sa...

Du berden som det blomstrer hos dere allerede. Koselig å bytte omgivelser en gang i mellom også. Blilr spennende å se hva du lager av alt det fine garnet. Ha en kjempefin helg på hytta.

LivM sa...

De spiselige sakene der skulle jeg gjerne hatt :-)
Håper dere har en super helg på hytta!

2ne sa...

Riktig god helg til deg også :-)
Ser ut til at du får en skikkelig kose helg. Lykke til med prosjektene, skal bli spennende og se de videre.
Klem

Xhantippe sa...

Så flott det blomstrer hos deg!

Bitt@mi sa...

Hei på deg:-)
Koselig med hyttehelg, og herlig å lese at du er i form til det. Leste innlegget om tapping av væske fra lungene,og jeg fikk nesten åndenød da jeg leste. Stakkar deg da - jammen går du gjennom mye...
Ønsker deg og dine ei god og trivelig helg. Og godt vær, hvis det er mulig:-)
Klem!

Sissel sa...

Håper du har fått kost deg og slappet av på hytta i helgen. Alltid deilig med blomstrende epletrær, er så fine blomster. Håper du har fått strikket litt også, og kost deg med det. Ha en god mandag!

Vibbedille sa...

MISUNNER alle som har ei hytte-DETer sååå koselig!!!

Mye lekkert du har på pinnene og, krysser fingrene for at strikkinga går lettere etter hvert!

KOS deg og ha ei flott uke!

Go`klem VIbbedille

Anonym sa...

Se der, ja! Vi var også på hytta i helga - vær eller ikke vær...
Elf Clobberne er ikke så vanskelige som det kan se ut på den heklinga. Du "knekker" nok den koden også.