mandag, mai 09, 2011

Hyttetur.I helgen hadde vi oss en tur på hytten. Siden det ikke ble kur på meg forrige uke (for dårlige blodverdier), har jg fått en ekstra uke å komme meg på. Det kjennes godt på kroppen. Jeg er mye bedre i pusten og væsken er også noe bedre.
Dermed ble det hyttetur og helgekos der. Fredagen bare koste vi oss med oppgavelek, tv og god mat.
Lørdag var det en nydelig vær og vi tok noen timers jobbing utendørs alle fire. Mannen slo plenen og gikk over grøfter og veien. Minstemann og minstejenta bar og stablet ved. Og jeg klippet hunden, og bakte boller.
Desverre glemte jeg kamera hjemme før vi reiste, så bildene kommer fratidligere innlegg. Men hunden ser temmelig lik dette etter klippen.


På hytten ligger dette strikketøyet. Det skal med tiden bli et teppe, men det tar tid. Mønsteret er enkelt og greit, men det tar tid når teppet skal bli stort. Det er lenge siden jeg har strikket nå fordi fingrene har så mye væske i seg at det er vanskelig å holde rundt strikkepinnene. Men jeg oppdaget at siden dette teppet strikkes med pinne nr 5 så gikk det bedre. Dermed fikk jeg strikket noen cm denne helgen og det var en herlig følelse.
Vel hjemme igjen var jeg kjapp med å finne frem pinner og garn til pulsvarmerne "Elf cobber". De skal nemlig strikket på pinne 4,5 og da går det bedre enn vottene jeg egentlig holder på med. De strikkes på pinne 2,5 og er helt umulig å klare å holde skikkelig. Prøv å bøye røkepølser i en slik vinkel at de holder tett rundt så tynne pinner. Umulig.... Jeg blir fremdeles sliten i fingrene når jeg strikker, men det går en stund av gangen. Så plutselig har jeg et par pulsvarmere ferdig...

2 kommentarer:

Linda sa...

Så bra at du har hatt ei fin helg på hytto. Håpar fingrane kjem seg slik at det vert strikketid på deg.

2ne sa...

Sikkert deilig og komme på hytta en tur - trenger litt forandring av og til.
Et helt nyyyydelig teppe du driver og strikker. Får håpe pølsefingrene gir seg snart så du får mer dreisen på pinnene igjen. Ønsker deg riktig god bedring - og lykke til med neste kur.
Stooor klem