mandag, januar 09, 2012

Første bad...

"Millie": I dag gikk vi en fryktelig ekkel tur. Det kom noe vått og iskaldt ned fra himmelen. Det kalles visst sludd, men ikke vet jeg. Men det var ekkelt uansett. Jeg ble fryktelig kald, og prøvde å få mor til å forstå at jeg ville inn og ikke gå mer tur. Og da vi endelig kom hjem puttet hun meg jammen oppi noe enda mer vått! Men dett våte var jo deilig varmt, så gjett om jeg koste meg. Satt rolig og riktig nøt den deilige masasjen og den gode lukten.

Etterpå ble jeg plasert oppi en balje.. Og nå ble jeg kald igjen, for jeg var jo våt.


Så kom det en durer som blåste rett på meg. Merkelig, for det var nokså mye lyd uten at jeg fikk lov å smake på den... Men det var hvertfall ikke farlig, og jeg ble endelig varm igjen. Så jeg la meg likegodt til å sove mens det blåste. Er visst ingenting som er farlig....

Da blåseren var ferdig så var jeg blitt tørr og da var jeg klar for litt herlig mat. Kalles visst valpefor med vann og Biola. Smaker godt uansett.

Nå venter vi bare på å få servert maten. Litt kjedelig å vente, men jeg har lært at jeg må sitte pent før jeg får maten servert så det gjør jeg automatisk. Zita kan også sitte pent, tror det var av henne jeg lærte det igrunnen.

5 kommentarer:

MayM sa...

Åh, så yndig da. Ikke greit å være litn som hund heller. My nytt skal oppleves av både godt og ekkelt :-)

Liv-Toril sa...

Skikkelig kameratekke... og en god fortellerstemme i bakgrunnen.

Linda sa...

Så fine dei e. Ser ut til at de er flnkare med oppdragelsen enn me er på Tassen vår :)

wigdis sa...

For en herlig skjønn valp du har og en flott skrevet historie.

jannelea sa...

Nydelig valp!