mandag, januar 02, 2012

Godt Nytt År!

Godt Nytt År til alle som er innom bloggen. Kanskje litt i seneste laget å komme med dette nå, men slik er det å være "småbarnsforeldre" - eller valpeforeldre...
Men Nyttårsaften ble en koselig kveld med familien. Været var såvist ikke på vår side, så da barna skulle kose seg med stjerneskudd så ble vi klissvåte. 10 minutter før 2011 ble til 2012 gikk vi inn. Dvs noen av oss holdt ut utendørs, men det var de godt under 50 kan en si...

Stjerneskudd er en fredelig og flott feiring av det nye året.


Og lille Millie tok det hele med stor ro. Hun koste seg i kurven sin, eller gjorde fantestreker som slike små skal gjøre. Heldigvis ser det ut som at det går veldig greit med "gamlehunden" sammen med henne også.

Hun er rørende opptatt av det lille nøstet og er nok en god læremester.

Da vi hadde vært ute en liten tur i dag så ville ikke Millie gå opp den siste lille bakken opp til huset. Da løp Zita (gamlehunden) ned for å prøve å lokke henne opp. Millie overså det hele, men Zita ga seg ikke. Vi lot Zita få prøve seg og jammen luntet Millie etter henne ved Zitas tredje forsøk. Selvsagt fikk Zita masse skryt etterpå... Vi kunne jo bare tatt Millie under armen, men det er greit å la Zita få lov å delta så blir det gjerne ikke sjalusi. Foreløpig ser det hvertfall veldig greit ut.

9 kommentarer:

Vibbedille sa...

GODT NYTTÅR til deg også ;))

Det er litt av et NYDELIG nurk dere har fått dere! Snakk om å bli forelsket!!!

Var regn og nesten storm her på afta så me så fyrverkeriet gjennom vinduet, men me har en vanvittig utsik så me så MASSE farger ;))
Like flott hvert år, men eg liker ikkje å ha raketter i nærheten!!! *LIVREDD* hehe

KOS deg og ha ei herlige uke!

Go`Klem fra Vibbedille ;))

lise sa...

Godt nytt år!

Og for et herlig lite nurk.. Det blir nok mye kos med henne, og sikkert kjekt for hundene å være to.

Hilde sa...

Skjønn liten nykommer :-) Etter å ha sett vlpekullet på nrk høres det rett ut som dere gjør - ellers fins det jo mye på markedet som kan hjelpe dere :-) He he
Hilde

MayM sa...

Godt Nytt År til deg og dine, hobbyvenn. Så søt Mille er. Ikke noe rart at hun har tatt lle med strom :-)

medina sa...

Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår, og gratulerer masse med den fine valpen:) Blir nok masse kos.

Wenche/chawo sa...

Godt nytt år til deg også og gratulerer så mye med den herlige lille valpen.

Dorthe sa...

Godt nyttår til deg også og takker for fin kommentar på den nye bloggen min.. Noen ganger tar livet nye retninger og da må man lage og begynne på noe nytt... Så nydelig bikkje... krøllete og fin. Sikkert utrolig morsomt med et slikt nøste.. Hen en riktig fin uke:-)

StrikkePia sa...

Godt Nytt År til deg og dine også, hundene inkludert!! :-)

Her ble også overgangen til det nye året tilbrakt innendørs. Var ute en gang tidlig på kvelden, da jeg var hjemme for å spise. Og unngikk heldigvis de store bygene til og fra. :-)

ja det er mye arbeid å ha smått i huset, men mye kos også. Og hun er jo deilig da, det vises av bildene. <3 Er "gammelhunden" samme rase? Vet du har skrevet her i bloggen før at hun er puddel, men jeg må innrømme at jeg trodde hun var stor puddel. :-) Flott at hun passer på den nye lille, kjekt for henne å få delta. Hvor gammel er hun? Kan ikke huske om du har skrevet det her inne før. Og jeg er desverre fælt glemsk. :-)

Min store lille tass ligger i sengen sin bakom sofaen her og snorker, full avslapping..... <3 Klemmer og boff fra oss.

Bitt@mi sa...

Godt nyttår! Men det har jeg kanskje sagt før:)))
Så flink dere er med lille nyhunden, og så fornuftige tanker for å unngå sjalusi:)
Jeg ser etter hund selv nå, etter lang vurderingstid. Må ha en liten (pga reiser og lite hus), og så må det være en såkalt allergivennlig hund pga sønnen min. Han har selv en silketerrier (som jeg har til låns i helga). Si fra om du hører om noen, gjerne en omplasseringshund. Har ikke råd til noen dyr hund, skjønner du.
Ønsker deg og dine ei flott helg!
Klem!