onsdag, desember 28, 2011

Millie!


Dagens store glede i huset var lille Millie. Vi bestillte henne for lenge siden, men valgte å ikke informere barna før i går. En valp er ikke en julegave eller et leketøy så derfor lot vi det være til i går. Millie er en sort mellompuddel på 8 uker.


I dag hente vi henne hjem og har bare kost oss med henne siden. Hun har både sovet, spist og gjort fanteri som seg hør og bør. Trening med å få henne stueren ser ut til å gå veldig greit. Kun to uhell inne, og mange riktige omganger ute. Her koser hun seg i kurven sin.


Zita ser ut til å ta det hele veldig greit. Hun løper etter og passer på. Skal bli spennende å se hvordan de kommer til å gå sammen etterhvert.


Og håndarbeid? Eh, det er på planen, men så var det dette med å springe etter en liten sort pil... Kommer nok når dette roer seg litt.

6 kommentarer:

2ne sa...

Så nydelig den er - blir nok litt å passe på nå :-)
Kos dere med valpen.

MayM sa...

Så nydelig hun er. Kan tenke meg dere har det gøy med det nye familiemedlemmet :-)

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg smelter - så skjønn!
Ha en fortsatt fin romjul!

StrikkePia sa...

Hellandussen så nydelig da. Jeg blir helt myk når jeg ser sånne små nøster, og store nøster. De er så deilige. Har et stort nøste her i huset som vet å benytte seg av det kan du tro..... ;-)

Kos dere masse med det nye familiemedlemmet, hun er riktig deilig. Og klø litt på det store nøstet fra meg. <3<3<3 Elsker svarte hunder jeg..... <3<3<3

Fortsatt god romjul til deg og dine. :-)

Bitt@mi sa...

Åååå, så nydelig familiemedlem dere har fått:) Jeg er selv på utkikk etter hund, men har ikke råd til renraset foreløpig. Ser etter en liten hund, og en som er allergivennlig pga sønnen min. Han har allergivennlig hund selv, og det går fint:)
Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår, og takk for det gamle.
Alltid morsomt å kikke innom bloggen din:)
Klem!

Anonym sa...

Søt hund lykke til