mandag, desember 05, 2011

Deilige førjulstid...

Jeg var hos overlegen på sykehuset på fredag for å få vurderingen av siste ct som var tatt. Alltid en viss spenning med disse avtalene.
Siden overlegen ved forrige vurdering sa at hun regnet med ny kur i begynnelsen av desember var vi forberedt på det. Mannen min var selvsagt med meg. Han stiller alltid opp og er til en uvurderlig støtte hele tiden.
Overlegen startet som vanlig med å spørre hvordan jeg hadde det. Jeg fortalte som sant var at jeg kjennte meg bedre og bedre for hver uke. Sprek (alt er relativt, men i forholdt til formen når jeg gikk på kur så...) og opplagt, og med masse energi.
Jeg tenkte det var best å nevne det positive før hun kom med budskapet sitt som vi regnet med var at jeg skulle på nye kurer.
Da fortalte hun at hun hadde vist bildene mine for diverse kolleger da hun var på reise til et annet lang. "Å huff, det høres ikke bra ut", svarte jeg. "Ikke det? Det skal du ikke si." sa overlegen.
Hun var nemlig veldig fornøyd fremdeles. Bildene viste at lungene nå er helt tom for væske, og ingen videre forandringer på flekkene. Dvs der er en liten økning på den ene flekken, men alle de andre var helt uforandret!

Så nå er det nye 6 uker fri, så får vi bare håpe den ene flekken som er i bevegelse holder seg i ro til neste gang, men uansett så viser dette at kuren fungerer veldig bra på kreften min.

Så nå skal videre førjulstid nytes i enda mange uker uten kurer og bivirkninger.
Dette blir første jul uten kurer på 3 år, så gjett om jeg skal nyte smaker jeg ikke har kunnet smake på alle disse årene (en av alle bivirkningene er at smaken forandres, så julematen har smakt både uvant og rart) og nyte det at formen er god.
En riktig god førjulstid til alle!

17 kommentarer:

Trulte sa...

Fantastisk!!! Må være ubeskrivelig herlig med slike tilbakemeldinger. Ønsker deg en fortsatt god førjuletid. Kos deg og nyt deg. Klem

Trulte sa...

Fantastisk!!! Må være ubeskrivelig herlig med slike tilbakemeldinger. Ønsker deg en fortsatt god førjuletid. Kos deg og nyt deg. Klem

Guri sa...

SÅ gode nyheter! Kos deg og nyt dagene og jula som kommer! Det fortjener du virkelig!!! Klem :)

StrikkePia sa...

Dette var jo fantastisk gode nyheter!!! Så flott at resultatene er så gode!!! Klemmer godt på.... :-)

At smakene forandrer seg kan jeg skrive under på, jeg kjente knapt smak i det hele tatt mens jeg fikk cellegift. Med det resultat at da jeg begynte å kjenne smak igjen etter avsluttede kurer, syntes jeg maten smakte rart og lurte på om det virkelig var sånn den skulle smake..... Jeg kunne like godt ha spist muggen mat under behandlingen, jeg hadde ikke kjent forskjell.... ;-)

Håper du får en fantastisk jul med mange gode smaker!!! :-) Klemmer

Vibbedille sa...

ÅÅÅåååå NÅ fikk eg virkelig klump i halsen!!! Så herlige da!

Håper virkelig du får NYTE masse god julemat og at formen holder seg BRA heeele Jula!

Hadde selv en elendig jul i fjor og ingenting mat smakte,så eg krysser fingrene og håper eg og kan "trykke i trynet" på Julaften!

KOS deg og NYT dagene!

Go`Juleklem fra Vibbedille ;))

Anonym sa...

For en "gave"!
Jeg kjenner at jeg ble helt rørt nå...
Fortsatt lykke til!

LivM sa...

Utrolig bra å høre. Nå må du virkelig kose deg og ha en herlig førjulstid.

Berit sa...

Så gode nyheter, helt fantastisk. :) Kos deg masse, nyt de gode smakene, og gled deg over mer energi! :)

Elimor sa...

Dette var kjekt å høre. Nyt julen i fulle drag.

Therese sa...

Så utrolig flott! Hvilken glede! Og det gleder meg stort på dine vegne. Jeg liker så godt positiviteten din og holdningen til hele greia.

Du er virkelig en inspirasjon!

Nyt jula :-)

Klemmer!

Tika sa...

Åååh, nå ble jeg glad :) Sniker jo rundt i bloggen din og holder et øye med hvordan det går med deg, selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen spor etter meg.

Håper dere får ei fantastisk jul, og at 2012 blir året for dere. Gjerne helt uten sykdom og kurer. Stor klem herfra.

lise sa...

Så utrolig flott! Kos deg masse både i førjulstiden - og i julen.

*klem*

ANNEPÅLANDET sa...

For en flott melding å få!! Gleder meg på dine vegne!

Hunden vår fikk kalender av naboen. Nå står hun og uler foran den hver ettermiddag. Og jeg er også VELDIG spent på reaksjonen når julen er over...

Ha en fortsatt fin førjulstid, og kos deg!

Linda sa...

Hurra!!! Så flotte ord å få høyra.

2ne sa...

Så godt og høre :-)
Må være utrolig deilig og få den beskjeden - nyyyyyyyt adventstiden og kos deg masse.
Stooor klem :-)

Sissel sa...

Så gode nyheter;) Dette er jo bare fantastisk:) Er kjempeglad på dine vegne, og syns det er så fint at du vil dele dette med oss alle:) Nyt førjulstid, smaker og lukter!

hobbyvenn sa...

Tusen takk for gode ord alle sammen. Ja dette var en riktig så fin julegave. Bedre kan det vel ikke bli tror jeg. Nå gleder jeg meg til koselige dager sammen med mann, barn og øvrige familie. Førjulstiden har jeg alltid kost meg med både uten, og med, kurer, men selvsagt er det ekstra stas i år når jeg vet hvordan de siste årene har vært...