torsdag, desember 08, 2011

Herlig lukt og spennende kalendergave.

Endelig har jeg kommet igang med julekortene. Det er på høy tid og vel så det. Siden jeg regnet med å begynne med nye cellegiftkurer denne uken så er dette en av de jobbene jeg har utsatt til nå. Dette er et koselig arbeid. Tiden flyr avgårde når jeg sitter slik og stempler, maler og skjærer ut. Det går alltid mye lengre tid enn jeg regner med på forhånd. Disse stempeltrykkene ble malt i formiddag.


Og hver gang jeg går igang med denne jobben så blir jeg like forundret over hvor mye rot det fører med seg. Koselig rot da, men likefullt rot. Spisebordet fylles med alt mulig som jeg skal bruke, og før jeg aner det er det overfyllt og gulvett eller spisestuestolene må taes til hjelp.


Hos oss blir spisebordet i stuen hver desember dekket med den røde voksduken og så settes det frem diverse til kortlaging, scrapping, julegaveproduksjon osv. Slik stå det til alt er ferdig. Veldig koselig faktisk. Da kan både barna og jeg sette oss til med slikt arbeid innimellom alt annet, uten å måtte lete frem alt mulig.


Utenom stempelmalingen har jeg hatt bakedag i dag. Vi må alltid ha diverse gjærbakst til jul. Aniskringler er en av de faste innslagene på julefrokostbordet. De smaker herlig!


Boller må vi også ha, både med og uten rosiner.


Julebrød er også fast tradisjon. Smaker herlig med ost... Og da tror jeg at jeg bare har igjen å bake rundstykkene, så er gjærbaksten klar.


I pakken fraToja fikk jeg i går en liten flaske med lim til bruk til stoff. Dette har jeg aldri prøvd før, så dette var jammen morro. Blir spennende å prøve det ut... Tusen takk Toja, jammen har du vært flink å finne flotte og spennende gaver!

5 kommentarer:

Vibbedille sa...

Her var det jammen MYE flott og GODT!!! Kunne godt tenke meg oppskrifta på de der Aniskringlene eg, hvis det ikkje er for mye styr? De hørtes bare HIMMELSKE ut!

NYDELIG pepperkakehus også, du er jammen flink altså!

Her må me også få laget nye pepperkake hjerten , mangler liksom noe i kjøkkenvinduet!

KOS deg og NYT dagen fremover!

Go`Juleklem fra Vibbedille ;))

MayM sa...

Sukk...de bollene og aniskringlene ser da bare helt herlig ut. Oppsrift på aninskringeler..r det mulig ?????

hobbyvenn sa...

Jeg legger ut oppskriften på aniskringlene i morgen, litt dårlig tid nå desverre.

minon sa...

Wow! Så mange flotte kort du lager! Mye godt arbeid og noe alle som mottar kortene garantert vil sette pris på!

Ønsker deg en fin førjulstid :)

LivM sa...

Jeg blir helt satt ut av aktiviteten og kreativiteten din. Og så savner jeg veldig å kunne bake, både til jul og ellers. Men med melstøvallergi så er ikke det lett. Ønsker dere en fortsat finn og aktiv førjulstid!