tirsdag, desember 06, 2011

Snø og førjulskos.

Det snør, det snør tiddeli bum.
Jeg har alltid likt snø og snøvær. Fremdeles husker gleden da jeg var liten og oppdaget snø den første morgene hver vinter. Nå er det minstemann her i huset som blir yr av glede når han ser snøen. Dvs, jeg er ikke så langt borte jeg heller. Alt blir så lyst og fint. Og varmen og lysene inne virker enda koseligere og lunere enn vanlig.
Dette bildet ble tatt i går da snøen kom. Jeg fløy fra vindu til vindu, og ut i hagen for å forevige fenomenet. En vet jo aldri hvor lenge slikt vær varer her vest...

I dag er det enda mer snø, og det snør litt fremdeles. Jeg gleder meg til dagens tur med hunden. Må bare få unna diverse som står på dagens "gjøre-liste".


Denne flotte sminkepungen var i pakke nr 5 fra Toja. Virkelig flott og forseggjort. Jeg må nok passe på den for at ikke en av de andre i familien skal stikke av med den.
Tusen takk Toja for at du har lagen noe så fint til meg.En skulle gjerne tro at jeg var helt sluttet å gjøre noe håndarbeid, men det er jeg altså ikke. Det er bare at det jeg holder på med ikke kan vises her før etter jul. Men noe kan jeg vise frem. Dette er et sjal jeg snart er ferdig med. Bare de siste pinnene igjen, men de tar sin tid...


I tillegg har jeg akkurat begynt på en lue. Den strikkes i dobbel Drops Alpakka på pinne 4mm.
108 masker i 2rett og 2vrang er greit tv-strikk.


Nå skal jeg igang å montere "uten knekk"-pepperkakehusene, med knekk.

I kveld skal de pyntes tenker jeg. Da samler vi oss rundt kjøkkenbordet med melisglasur, diverse pynt, julemusikk og bare koser oss en lang stund hele familien.

4 kommentarer:

Vibbedille sa...

I pleier lime pepperkakehuset med LIMPISTOL eg!!!

Da holder det og ingen brenner seg hehe+ at knekk eller ikkje, så smaker ikkje et 1 mnd gml nedstøvet pepperkakehus noe godt hehe

KOS deg og nyt snøen-
det gjør eg ;))

Go`Juleklem fra Vibbedille ;))

mimouna sa...

Jammen fikk vi snø ja, her er fullt kaos i bakken. Umulig å komme opp med bil. Men jeg & Klumpen kom oss fram med kjelken da. :)

Så godt å lese at du fikk fri fra kurene i julen. Og selvfølgelig enda bedre at legen er fornøyd. Da går det jo rett vei.

Lisbeth sa...

JEg er så glad på dine vegne for at du slipper kurer i jula. Håper du koser deg veldig i disse dagene frem mot jul!

Snøen vet man ikke hvor lenge ligger så det er lurt å ta bilder og forevige den.

Håper du får ei kreativ førjulstid og at du kommer i mål med julegavene.

Søssa sa...

For det første, så herlig at du ikke trenger på kur igjen nå. For det andre så er det fint å lese at andre har samme gleden av årets første snø, som det jeg selv har. Her på østlandet pleier vi ha mer enn nok snø, men årets første _er_ spesiell.

Sminkepungen er helt nydelig, så flotte farger den har. Ja, pass godt på den!

Ha en fortsatt fin adventstid, med masse kos!