torsdag, november 08, 2012

Bøllewip 5

 Jeg meldte meg på Bøllewip5 på hobbyboden. Den går fre 15. september til 1. desember.
Bøllewip er en slags "spark i rumpa" for å få ferdig ting du ønsker å få unna innen en fast tidsfrist.

Når en melder seg på må en legge en hespe med et godt garn i potten. Blir en ferdig innen fristen får en beholde garnet, blir en ikke ferdig må en sende garnet til en av de som har klart sine mål (loddtrekkning). Jeg la en Meis i potten, og angrer dypt... Det ser nemlig ikke ut som jeg vil klare mine mål. Dvs hadde jeg begynt da jeg kunne så skulle det nok gått, men jeg glemte hele Bøllewipen etter operasjonen da de satt inn ny skulderprotese og nytt bein i overarmen. Da jeg kom på det igjen var det allerede blitt november...
 Et av de påmeldte produktene er ferdig. Det var Dorthegenseren til min niese. Men du verden så mye arbeid jeg har igjen!
 Dette er Sinnasaujakken til meg selv. Den strikkes fra toppen og ned, og jeg er altså ikke kommet lengre enn såvidt forbi halslinningen... Den strikkes med Meisegarn og på pinne 3mm.
 Det neste prosjektet er Biljakken til minstemann (str 16år) Her er det snakk om mye arbeid... Strikkes av diverse restegarn og på pinne 4mm.
 Så er det genseren til min kjære. Den er forsåvidt rask å strikke med dobbelt garn og pinne 7mm, men jeg har bare strikket et halvt bakstykke.
 Det siste prosjektet er et par sokker. Disse strikkes på pinne 2,5mm med Opal.

Hvor i all verden var jeg da jeg tenkte at jeg skulle rekke over alt dette?? Vel, jeg innser at det var litt vel ambasiøst, men jeg strikker ivei så får jeg hvertfall ferdig noe innen fristen.
Husker du denne? Jeg sydde meg to puter fyllt med isoporkuler for å klare å strikke da jeg var operert i arm/skulder. Nå trenger jeg de ikke lengre. Hurra!
Armen er bedre, men noe verk er der faktisk fremdeles. Bevegelsen er også temmelig begrenset, men litt bedre enn før operasjonen. Synes det går veldig tregt, men det hindrer meg hvertfall ikke i strikkingen da.

Så da får jeg ta pinnene fatt og strikke ivei. Morro å se hvor langt jeg kommer de siste ukene.

3 kommentarer:

Solfrid sa...

Ja, ja, synd med den hespa med wollmeise, men skitt au, nå har du en grunn til å kjøpe ei ny :)
Har kikket litt i bloggen din; du har en fin blogg med mye fint.

Tesha sa...

Jeg må jo flire litt i all "galskapen", da!
Jeg syns det optimistiske overmotet ditt ikke bare kvalifiserer til å få beholde meise-hespet ditt, men også til 1.premie i den klassen...

Ann Elisabeth sa...

Du strikker og du strikker!
Masse fint blir det :)

Jeg har en award til deg på bloggen min - ta en titt der da vel!

Klem fra Ann Elisabeth