torsdag, november 01, 2012

Merkelige saker.

 Hei folkens. Her har dere meg igjen. Takk for mange hilsener både her på bloggen og andre steder mor oppholder seg til tider. Morsomt at dere liker å lese om meg. Jeg liker veldig godt oppmerksomhet altså.

Men det jeg skal prate om i dag er helt merkelig. Her en morgen sa mor at jeg var begynt å "lekke". Hæ? Har jeg gått lekk?? Bevare meg vel, hva skal nå det være godt for?
Du kan nok ikke forestille deg hva som så skjedde, så det er nok best jeg forteller det selv.

Mor kom altså dragende med en truse. Greit nok det, hun kan gå med den i hånden så lenge hun vil for min del. Men hun ropte på meg og lydig som jeg er så løp jeg selvsagt bort til henne. Det var opplagt en tabbe.
 Trusen hadde hun nemlig tenkt å tre på meg!! Og før jeg fikk sukk for meg var den på plass. Men altså, jeg er en hund og trenger absolutt ikke slikt. Jeg tok meg en skikkelig runddans for å få den av, men den satt som støpt. Det er jo bokstavelig helt spinnvillt. Hund med truse - hvordan i all verden skal jeg kunne vise meg for andre hunder etter dette liksom?
 Vel, jeg slipper trusen om natten og når vi er ute. Men pinlige saker er det likevel, så som dere ser så prøver jeg å unngå fotografering av bakdelen min.
Nå har jeg forøvrig brukt den der trusen i flere dager så nå bare stiller jeg meg opp når jeg har vært ute for å få den på. Mor skryter masse av meg og det liker jeg selvsagt.
Formen har vært litt slapp i det siste, men det er visst fordi jeg "lekker". Folkene i flokken min synes visst det er ganske behagelig, men bare vent, jeg skal nok ta igjen det forsømte snart.
Som dere ser så tar jeg meg ganske godt ut med trusen på, men herlighet, jeg er HUND!

Vel, vel, det var alt for i dag. Dersom jeg ikke er alt for flau så kommer jeg nok tilbake en annen dag.
Klem fra Millie.

2 kommentarer:

Kristine - StrikkePia sa...

Hei Millie:-)

Forstår godt at du synes det er flaut å gå med truse, men den er jo svart da og fargen står til deg. Du er kjempe flink som står rolig for å få den på når du har vært ute. :-)

Gleder meg til å høre hvilke fantestykker du har tenkt å finne på når formen er bra igjen. Jage katter kanskje? Da har jeg et hett tips, stikk hodet inn i hekker, de gjemmer seg ofte der for da tror de du ikke ser dem. Det de ikke vet, er at du har kjempe god snute. Så du lukter dem selv om du ikke ser dem. :-)

God helg Millie. Og en god klem skal du få med deg inn i helgen. Du er topp. :-)

2ne sa...

En herlig historie :-) Flink til å skrive du.
Mye flott du har strikket også - nydelige votter. Ønsker deg en riktig god helg.
KLEM