mandag, november 12, 2012

Fremgang, og tilbakegang..

 Sinnasaujakken vokser sakte, men sikkert nå. Er kommet til siste øking før deling for ermene. Kjempemorsomt arbeid. Herlig garn (meiser) og fine farger. Du ser at det er sauer ikke sant? Synes ikke de ser sinte ut, bare veldig søte.
 Strikketreffsokkene vokser også litt etter hvert. Koselig arbeid dette også.
 Noe som har krympet er denne jakken. Jeg måtte rekke opp igjen det jeg hadde strikket for det ble for klumpete med såpass mange tråder som snodde seg på baksiden. Tror jeg strikker jakken uten motivet, og så syr det på med maskesting etterpå.
 Før helgen fikk jeg en nydelig bukett med roser av min kjære. Er de ikke fine?
I går var det mannen sin dag. Da var det "ønskemiddag" og yndlingdessert. Det bestod i svinesteik med ertestuing, grønsaker, poteter og brun saus. Desserten var hjemmelaget karamellpudding. Til kaffe fikk han en herlig "Hvit dame".   Selvsagt vanket det både kort og pakker også.

9 kommentarer:

LivM sa...

Så fin jakken din blir. Jeg har også sett på dette mønsteret, men synes halsen er så vid. Har du gjort noe med det?

hobbyvenn sa...

Nei jeg har bare strikket den etter mønsteret, men vil ha den lengre før jeg deler for ermene for da blir ikke halsen så vid. Jeg liker nemlig ikke vide halser heller..

Iselin sa...

Fine sauer! Eg strikker sauejakke for andre gong, kjekt strikk! Halsen her er ikkje vid.

Siddis back home sa...

Nydelig jakke, Happy Knitting!

Bitt@mi sa...

Hei på deg:)
Nå har jeg besøkt deg lenge og vel i nattens mulm og mørke. Det er så kjempekoselig å ha ei lesestund i bloggen din, og du skriver så bra:) Særlig om Millie!
Håper det er framgang med armen og at du får strikket så mye du ønsker etterhvert. Jammen har du litt av hvert å streve med.
Kjempemye fint å se på her!
Kos deg videre, og god bedring på alle vis!
Klem:)

Katrine sa...

Akkurat den jakken jeg drømmer om å starte på nå... Hvilket garn bruker du? Flotte blomster, herlig med litt romantikk i hverdagen :)

Tesha sa...

Jakka kommer til å bli skikkelig søt-tøff! Sauene ser ikke så veeeldig sinte ut, men kanskje litt mer sånn "vi-står-samla-mot-en-ytre-fiende"-uttrykk?

StrikkePia sa...

Så fin sauejakken din blir, gleder meg til å se den ferdig!! Hvilket garn strikker du strikketreff sokkene i? Nydelig mønster. :-)

Er spent på å se jakken til sønnen din når den er ferdig. Blir spennende å se motivet. Husker jeg ble så imponert en gang min kjære mormor som malte på porselen, malte en kopp med tro kopi av en tegning min bror tegnet da han var liten. Dette tenker jeg på hver gang jeg ser denne jakken. Ligger enormt mye arbeid bak å kopiere fra et arbeid andre har laget. Og du legger tydeligvis mye ned i å få det så bra som mulig. Hvilket garn strikker du i her? :-)

hobbyvenn sa...

Takk for koselige kommentarer som jeg setter stor pris på.

Sinnasaujakken strikker jeg i Wollmeise, sokkene strikker jeg i Opal og biljakken strikker jeg i diverse rester som Per Gynt, Heilo, Viking sport...