mandag, mai 27, 2013

 Vi har hatt en fantastisk flott hyttehelg denne helgen.
Alltid godt å komme på hytten da, men denne helgen var det flott vær hele helgen og akkurat passe temperatur til å jobbe, og slappe av etterhvert. Strikkekurven var selvsagt med på terassen.
 Vi hadde sol fra skyfri himmel hele helgen. Riktignok litt dis på morgenen, men det forsvant etterhvert.
 Millie (og Zita) koste seg ute og på terassen. Veldig greit å kunne legge seg på gulvet i skyggen innimellom all snusing og graving etter skatter...
 Endatil å ligge i de gamle stolene på terassen er lov, på hytten. Millie storkoser seg i stolen, med pledd... Godt må man ligge når man har det så travelt hele dagene.
Selvsagt ble det strikketid også, så jakken er snart ferdigstrikket. Dvs det mangler hette på jakken, samt stolper.
 Morsomt å se restegarn omformes til en jakke... Listene blir i samme farge som bråtene, men hetten må få en annen farge for jeg har ikke så mye kongeblått tror jeg. Uansett så tror jeg den blir best om den er ensfarget, og her er det jo nok av farger å velge mellom.. Kanskje jeg skulle våge å velge den mørkeste gule? Litt dristig til meg å være, men det hadde gjerne blitt bra?

8 kommentarer:

Katrine sa...

Spennende jakke! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :) Har dessverre ingen innspill på fargevalg til stolpene, er sjøl totalt ubestemt på slike ting! Lykke til med valget :p

Vibbedille sa...

Utrolig flott jakke! Er sikker på at den blir flott med gul (sennepsgul på min pc) Hvorfor alltid velge det trygge? Som oftes blir det flottest med det man minst trodde ;)
Kjør på sier nå eg!

KOS deg og ha en herlig kwell ;)
Go`klem Vibbedille ;)

ANNEPÅLANDET sa...

For en flott jakke! Da jeg var barn, arvet vi noen gensere fra noen eldre slektninger. Tror genserne var strikket på slutten av 50-tallet eller beg. 60-tallet, og de var i disse fargene. Litt uvanlige, men fine! Gul hette tror jeg blir bra!
Ha en fin uke!

Elin sa...

Kul jakke! Du er flink til å finne gode bruksområder for restegarnet. Ha en fin uke:-)

Ann Elisabeth sa...

Herlig restegarnjakke! Spent å se hva du velger, og jeg tror som andre at det kunne ha vært tøfft med sennepsgul hette!
Lykke til med fargevalget, den blir nok flott uansett :)
KLEM!

Tesha sa...

Jeg er så imponert! Trylle med restegarn på den måten... Jeg syns du allerede har vært modig, så gul hette blir bare prikken over i'en, tenker jeg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Sennepsgul hette blir det. Litt kjedelig å strikke den etter alle mønsteromgangene, men jeg blir nok ferdig. Klem

Vibekes lille ullne sa...

Så flott og fargerik jakke! Ser ut til å ha vært en fin helg på hytta for både to- og firbeinte. Deilig med påfyll. :)