torsdag, oktober 10, 2013

Pulsvarmere.

 Neste par med Annepålandet pulsvarmere er ferdig. Denne gangen ble jeg fornøyd. Sitter godt på hånden og er varme, myke og gode.
 Pulsvarmerne er strikket i Peruvian Highland wool, på pinne 4mm. For øvrig et herlig garn som jeg bestilte på nettet for flere år siden. Den gang bestilte jeg et nøste av hver farge, så derfor stripene. 50g var jeg redd kunne bli for lite, og det viste seg å stemme..
 Dagene tilbringes denne uke stort sett på loftet. Utrolig så mye et loft kan romme når en begynner å rydde.
Minstemann har høstferie og er flink til å hjelpe til. Her prøver han å komme seg inn i skoskapet der han og en av søstrene pleide å leke da de var små. Tenk at det var plass til begge to inni der den gang, nå er det ikke plass til han engang...
Dette er minner etter mannens 50årsdag. Da laget vi slike bordkort. Hver dukke stod foran hver kuvert med et navneskilt i hendene.
De små skulle forestille kokker som stod med skilt med navn på maten vi hadde på koldtbordet. Minstemann fikk en idè om at han ville ha slike bordkort til konfirmasjonen sin til neste år, men da ville han ha sort dress på figurene. Tror vi får sette de små grå i virksomhet etter nyttår, foreløpig har vi nok med rydding og flytting...

2 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Det var fjonge pulsvanter! Jeg driver akkurat og strikker en genser i Peruvian-ulla. Deilig garn, og det virker solid. Det har løpelengde 100 m, det samme som Peer Gynt og Karisma og alle disse andre, men det virker mye tykkere. Jeg strikker faktisk på pinner 5. Garnet er litt tungt, men det er bare godt, syns jeg :-)

hobbyvenn sa...

Jeg liker også garnet godt. Enig med at det er litt tungt på en måte, men herlig mykt og godt.