fredag, september 07, 2007

Helg!


Har vi ikke et "flott" vær i dag?? Det har faktisk yret tett, eller regnet skikkelig i hele dag. Og for å gjøre det helt komplett så ligger der en tung, grå tåke langt nedpå fjellene også..


Men Bergensere vet å finne andre gleder enn været. Det er en barnelærdom alle må lære om en skal overleve.. Nytter ikke å sette seg ned og syte eller deppe. Ingenting blir bedre av det..

Så hva kan en glede seg over i dag da mon tro? Vel, for det første er det fredag! Den beste dagen i uken etter min smak. Det er så herlig når huset er stellt og lukter godt i løpet av formiddagen! Det å da sette seg ned med lunch og vite at nå er det helg, er en utrolig god følelse!

En annen ting å glede seg over er disse lysestakene vi kjøpte forrige helg. Synes de er så flotte! Veldig fin effekt med lys i, men her på bildet er det litt lyst ute ennå.

Helg og nybakt hører sammen. I dag ble det bare en "Saupkake". Veldig grei oppskrift. Hadde noe surmelk igjen i kjøleskapet, så det var jo greit å få brukt den opp. Langpannen min er litt stor til denne oppskriften så kaken blir litt lav, men smaker like godt uansett. Den er ikke mer enn kommet ut av ovnen før det kommer noen "mus" i forskjellig størrelse og alder som sniker avgårde med smaksprøver....


Dette er definitivt noe å glede seg over. Nemlig Norske epler. Her er det to forskjellige typer. Min favoritt er Prins, og det er de som liggertil høyre og venstre. Den andre typen har jeg desverre glemt hva heter i farten, men de er litt mer "kompakt" og søtere.

Vel, HA EN GOD HELG alle som er innom bloggen. Er det dårlig vær der du er, så finn deg noe å glede deg over så går det så fint så..

10 kommentarer:

Petunia sa...

Sitter her oppe på fjellet hos meg og har samme synet ut vinduet som hos deg.Sip sip og skyene henger nesten midt på veggen på blokkene nedenfor. Men vi har levende lys og familiekos, så da så!
God helg!

Frk.Badegakk sa...

Kjempedeilig vær når man ikke MÅ ut da! Superkos å bare tenne lys og bake og kose seg! Håper du hadde en fin kveld!

hobbyvenn sa...

Takk, takk begge to. Joda både kvelden og dagen i dag er fin. Det er jo en egen stemning når en tenner lys på en mørk og sur kveld da... (En trenger jo ikke tenke på at en har venner som samme kveld sitter ute og griller et annet sted i landet...) Fortsatt god helg.

Bim H-D sa...

Åh... vilka bilder från ett hem... ser ut som hemma-hos-bilder, minst.
Någon som tror att man känner för att fixa till härhemma? ;) I det totala kaoset, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som hade sol, regn och ingen dimma här igår... idag sol... ÄN! ;)

hobbyvenn sa...

Viser bare bilder fra der jeg er fornøyd da vet du bim... Du skulle bare sett diverse andre rom her hjemme. Mye å ta fatt på om en orker...

Virtuella sa...

Takk for det! Jeg sliter litt med bunaden, det faller ikke lett for meg i det hele tatt, men jeg tenker det er jo litt bra og da, jeg har godt av å bruke meg litt!
Gleder meg til jeg er ferdig, så jeg kan begynne på nummer to!
Saupkake... er det en oppskrift du deler, den så knallgod ut!!

Berit sa...

Har tatt en kikk i bloggen din og syntes at her var det koselig. Ser du holder på med forskjellige håndarbeid noe jeg også gjør.Her har jeg lyst å komme tilbake og har linket deg visst det er greitt?
Ha fortsatt en fin kveld.

hobbyvenn sa...

Så koselig at dere tok turen innom dere også! Joda, saupkakeoppskriften kan jeg selvsagt dele. Legger den inn i morgen om det er flere som vil ha den. Og buandssømmen din virtuella blir nydelig. Er jo greit å lage noe en ikke er helt mester til med det første. Utfordringer bryner bare de små grå de vet du..*gliser* Selvsagt er det greit at du linker til meg Berit! *stolt*

hobbyvenn sa...

Begynne på nr 2 forresten Virtuella? Skal du lage to bunader? Imponert..

Anonym sa...

Thanks a lot for sharing this with all people you actually
recognise what you're talking about! Bookmarked. Please additionally seek advice from my website =). We may have a link change arrangement between us
Also visit my site :: know memes