søndag, september 02, 2007

Helgens håndarbeid.


Om noen skulle tvile på at det har regnet på vestlandet i helgen... Dette er dagens hjemtur, mens vi ventet på fergen...
Strikketøyet er en kjøkkenduk av diverse restegarn. Absolutt ikke av de vakreste, men veldig praktisk i allefall...


På hytten strikker jeg på dette. Tror det skal bli veldig bra. Nå har jeg tre lengder, og da er det "bare" 9 igjen... Vel,vel dette tar nok sin tid siden jeg bare strikker der ute, men på den andre side så blir jeg ikke så lei et slikt stort prosjekt heller.
Synes mønsteret er så flott! Og det er veldig lett å strikke og et supert tv-strikk siden det er såpass lite mønsterstrikk.
Gleder meg til å få det ferdig.

6 kommentarer:

Petunia sa...

Vi hadde også tenkt oss på hytten denne helgen, men så ombestemte vi oss da vi så værmeldingen fredag morgen. Jeg er glad for det i dag med det regnet som har vært. Vi har ikke noe særlig komfertabel hytte og det hadde blitt veldig vått og kaldt. Men det blir sikkert noen fine helger til utover høsten.
Vi kjøpte jo også Donald blad med "Dino".. Og vi har nok en litt skuffet pode her også..men dette var jo noe av det bedre (unnskyld språket) møkket som har fulgt med bladet på en stund. Ellers er det jo alltid noe som går i stykker før ungene får begynt å leke med det til stor fortvilelse og tårer for ungene og til stor irritasjon fra oss voksne. Bedre de hadde senket prisen på bladet og kuttet ut dritten eller hevet prisen og det hadde fulgt med noe som ville vare en stund.
Høsten er her for gått, men det er litt deilig synes jeg. Da regnet og vinden herjet som værst i dag, tente vi stearinlys og koste oss i sofaen.
Ha en fin kveld!

Xhantippe sa...

Så flott teppe du har strikket! En hyggelig blogg jeg gjerne kommer innom igjen :)

Bergir sa...

Dette teppet strikker jeg også på! Jeg har det som bilstrikking, så mitt vokser heller ikke fort. Enig med deg i at det er et flott mønster!

hobbyvenn sa...

Hehe, så finnes det flere "snurte" barn rundt omkring. Enig med deg i at det kunne vært noe bedre leker om det først skulle følge med noe i bladene, men de kunne jo bare kuttet ut lekene i to - tre blader og så hatt noen skikkelige leker den neste gangen.. Sikkert ikke lett å finne noe som er fristende nok til at det selger heller da... Vel, vel kom på et gammelt ordtak: Tillags åt alle kan ingen.....

Bella sa...

Måtte le høyt av det første bildet ditt der!! Været her på vestlandet har ikke akkurat vært bra den siste tiden nei..

teppet ditt blir inmari fint! Jeg var ferdig med en mini-utgave for noen måneder siden og kunne godt tenkt meg å strikke en stor-utgave også etterhvert!

hobbyvenn sa...

tusen takk bella. Ja været er et kapittel for seg selv, men det er jo greit å sitte inne og strikke da i det minste...