tirsdag, september 18, 2007

Hils på Pusi.

Du må absolutt hilse på Pusi. Det er minstemann sitt kosedyr. Han har alltid likt kosedyr, og har hatt en liten rev og en bamse i sengen i alle år. Men den helgen vi var på Tusenfryd så kjøpte han seg denne katten. Dvs han var med og fyllte den, la i ønskestjerne... og kjøpte et sett med klær. (Snekkerbelte, dongerishorts, singlet og hjelm..) Etter den helgen har Pusi overtatt rollen som hovedkosedyr.

Helt fra han fikk den har han snakket om at Pusi skulle hatt en pysj. Mamma skulle selvsagt fikse det. Men tiden gikk, og pusi forble pysjløs. Så i gårkveld rett før leggetid hoppet jeg på symaskinen og sydde denne pysjen. Den gjorde opplagt lykke hos eieren. Det var jo et brannbil-merke på genseren, så da tror jeg farge og fasong spiller mindre rolle.

Pusi har en lang hale som måtte få stikke ut av buksen bak. Ellers er pysjen sydd etter måle-klippe-sy prinsippet. Ikke noe mønster eller planlegging her nei. Minstemann stod jo og ventet bak skulderen, og skulle vært i seng... Men ferdig ble den i en fart, så får jeg heller sy en ny en annen dag.

Skulle du være interessert i å se flere slike kosedyr, så kan du gå inn på denne linken: http://animaland.com/shop_online.asp

2 kommentarer:

sipusa sa...

Så flott! Det må jeg si er bra stell av kosedyr, og det er flotte saker:-D

hobbyvenn sa...

Hehe, minstemann har nok mange planer om godt stell han, "må jo ha danseklær Pusi og mamma" f.eks. (minstemann går bl.a på selskapsdans..)