torsdag, desember 06, 2007

Genser 2 og kopptuer underveis...


Arangenseren er under produksjon fremdeles.. Merker at det er mindre fristende å strikke nr 2 ja.. det går automatisk litt senere.. Men genseren er godt igang så den blir nok ferdig innen jul hvertfall.Og kopptue-produksjonen er heller ikke glemt. Her er enda en ferdig, og den neste underveis. Planen er å ha klar 15stk innen jul, og det ser ut som jeg skal klare det. Den hvite er strikket fra et hjørne til et annet i ribbestrikk, mens den gule er strikket i vanlig ribbestrikk fra bunn til topp. Før jeg pakker de sammen med resten av gaven så koker jeg klutene og tørker de i tørketrommel for at de skal være ferdig krympet. Hva resten av pakkene skal inneholde kan jeg ikke vise her nå, men det kommer nok etter jul vil jeg tro...

8 kommentarer:

LivM sa...

Den genseren misunner jeg deg virkelig for! Nydelig blir den! Men ta det nå med ro ei stund, så blir det nok masse tid til strikking etter hvert!

syglad sa...

Flott genser,og fine kopptuer du lager. Du må ha en fin kreativ uke. Masse hilsner til deg og din fammilie.

Petunia sa...

Koppetue er ingen dum gaveidè altså. Pent, hjemmelaget og noe alle har brukt for.
Genser ser kjempefin ut. Flott mønster og farge.
Husk å ta det med ro og hvile litt i morgen da;)

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle tre. Jada, jeg skal prøve å ta det med ro... Fikk streng beskjed fra gemalen i dag om å sitte i ro mest mulig! Så da strikket jeg han en "Jingle Bell Willy" som straff.. *gliser*

mimouna sa...

Så flink du er som strikker to slike gensre. Og nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte LIDL-garn. Men det kommer vel igjen flere ganger.

Veldig godt å lese at kreften ikke hadde spredd seg, har tenkt mye på deg og hvordan det gikk.

hobbyvenn sa...

tusen takk mimouna. Jeg er veldig glad og takknemlig for at kreften ikke spredde seg jeg også ja...
Lidl-garnet kommer nok tilbake vil jeg tro. Har jo hatt samme tilbudet minst to ganger nå..

Anonym sa...

Fatter ikke at du får tid jeg,
flott arbeid gjør du også! :):)

hobbyvenn sa...

Tusen takk stjerna. Synes førjulstiden er så koselig. Prøver å ikke stresse, og heller la det bli en koselig tid. I år er vi riktignok kommet litt skevt ut siden jeg var syk, men vi tar det vi rekker. Jul blir det nå uansett.