fredag, desember 14, 2007

og enda flere kort...


Disse kortene har også Babsy sitt bilde samt bånd av to slag. En av mine favoritter i år.Disse har samme utgangspunk som de andre... Bare bånd i andre farger.Her er det brukt bånd samt pynt fra Panduro. Enkelt og greit.Som de over, bare annen pynt.

da anser jeg meg ferdig med julekort-produksjonen for i år. Det ble ca 50 kort totalt. Heldigvis går ikke alle kortene med posten, det kunne blitt en kostbar affære...

8 kommentarer:

LivM sa...

Så utrolig flotte kort. Misunner deg som har tolmodighet til slikt. Det så koselig ut med kakao og luciakaker også! Fint med slike tradisjoner. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid!

Petunia sa...

Kjempefine kort! Har lyst til å prøve meg på kortlaging en gang. kankje min nye hobby på nyåret... akkurat nå går det utrolig nok i hekling. Det går sent, men det går fremover. Men har ikke peiling på hva sjalet med den type masker jeg hekler kalles:)
god helg til deg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk begge to. Det tar ikke lang tid å lage disse kortene liv, så bare prøv deg frem.
Og Petunia, om du vil prøve deg på kortlaging, kan du ta turen ned til meg en dag så kan du teste det ut her.. Høres spennende ut med heklingen din, titter innom bloggen din snart..

Monai sa...

Så mage flotte kort du har laget.
Det er morsomt å få kort som noen har lagt litt "flid".Det blir mere personlig.Ønsker deg en riktig God søndags kveld.

http://elinptw.bloggspace.se/ sa...

Kjempe flotte kort du har laget, de var lekre, ønsker deg ei kjempe flott uke :)

Elin

hobbyvenn sa...

Tusen takk til dere to også. Ja jeg synes også hjemmelgade kort er fine å få, men det finnes utrolig mange søte kjøpekort også.. Ha en koselig førjulstid dere også!

Anonym sa...

Utrolig flink til å scrappe kort er du, tenker venner og familie blir glade over å få disse tilsendt jeg. :)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Synes det er så kjekt å lage kort.