mandag, januar 26, 2009

Abstinenser kan føre til så mangt...


Med handleturen til Dale friskt i minne og shoppingabstinens i sinnet, måtte det bli en handletur i dag.... At det ikke bel en garntur får så være. Det skal jeg nok ta igjen en annen gang, så i dag ble det mer det "huslige" som ble shoppet.
De nydelige rosene fikk jeg av min mann før helgen, og de ble utgangspunktet for nye lys i flere varianter bl.a. herlig å skifte litt farge i stuen av og til. Og slike fargeklatter som lys, blomster, vaser, puter løpere... gir et løft.


Er ikke disse fargene herlig? Passet så fint til alle lysene og diverse annet jeg kjøpte på Ikea i dag..
Til salongbordet ble det en ny vase og noen Flamingo-blomster i dag. Dette bildet lyver ganske godt for både vase og blomster er ganske høy, men det er det ikke så lett å få frem på bildet.

Utover det var vi innom diverse butikker og handlet litt både her og der. Det tok en evighet å bære alt opp fra bilden, og rydde det på plass... men slik er det når cellegiften ikke har gjort meg sliten og slapp som den pleier... Hadde for mange abstinenser etter lørdagens shoppingfadese, og for mye energi innabords. Kunne jeg brukt energien på annet vis tenker du? Huff, det kan du nok ha rett i, men pytt det gjør jeg nok en annen dag...
Nå skal jeg igang med kyllingwraps og salat til "middag". Barna har vært borte i helgen, så nå skal vi kose oss sammen resten av kvelden.

9 kommentarer:

LivM sa...

Jaja det gjorde vel ikke så mye, for jeg inbiller meg at du allerede har et bra lager med garn. Nydelige blomster du har fått. Skulle ønske jeg var litt flinkere med slike detaljer som du nevner her. Flott at dere hadde en deilig helg sammen, og handleturer er jo alltid spennende , spesielt når man har full bil tilbake!

Unknown sa...

Nydelige roser, og lysene passet kjepefint, det har aldri fat meg inn å sett flamingo i en vase, himla god ide:-)

hobbyvenn sa...

Nok garn LivM? Nei nå må du ha fått feilt inntrykk... Men jeg har nok så jeg klarer meg dette århundret da...
Flamingoblomsten ble solgt i små vannbeholdere og var nok beregnet for vaser, så det er nok ikke min idè. Men fint ble det igrunnen.

Petunia sa...

Det ble nydelig!
Kjekt å høre at du er i form til å shoppe og hekt te på Ikea. Man må være rimelig i bra form for å klare seg der ute!
Ha en flott mandagskveld nede hos deg!

Anonym sa...

Det er kjekt å fornye seg av og til, og sånne småting som lys og blomster kan gjøre mye for å gi et helt annet annet inntrykk. Og så har vi jo hatt sol her de siste dagene, man får nesten litt vårfornemmelser av slikt. ;o)

Synes det er helt riktig prioritering å bruke energien din på akkurat det du har lyst til nå jeg. :o)

Anonym sa...

Så hyggelig å lese at du har så mye energi! Tror energien skal brukes til bare det en har lyst til sånn innimellom, da blir det mere av den :)

Hannes hage sa...

Nydelige roser, og flotte lys. Man blir glad av å se på vakre farger.

Berit T sa...

Har en liten utmerkelse til deg!

Fine ting du har kjøpt, og nydelige blomster!

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei.
Jeg var inne på siden din for noen uker siden og var sikker på at jeg hadde lagt igjen kommentar med matchende lys og blomster. Jeg var vel så fersk at jeg har gjort noe feil...
Har ihvertfall tenkt på deg siden forrige gang jeg var inne på siden din, men husket ikke hva du kalte deg (ikke greit når man er innom så mange blogger)
Kjekt at det står bra til med deg og familien din. God helg - hilsen Jannicke