lørdag, januar 24, 2009

Januarsalg...

Jeg kom hjem fra sykehuset i går og var i bemerkelsesverdig god form. I dag var det tid for den vanlige sprøyten for å få opp imunforsvaret, og etter det fant vi (eh, kanskje jeg fant ut dette ja...) ut at vi kunne ta en tur til Fabrikkutsalget på Dale. Det skulle jo være januarsalg stod det i avisen....
Turen tar ca en times kjøring herfra, og det er jo ikke langt om en har garn i blikket...

Men utsalg? Det var ikke mye som minnte om salg i butikken nei. Noen kurver med garn til kr 10,-, men det står der til vanlig også da. I tillegg kunne en altså få kjøpe kilopakker med neongrønt garn til kr 25,- Dèt var jo billig da, for de som kan bruke det. Her er det nemlig snakk om skikkelig neon...
Nå var det visst slik at jeg hadde innført kjøpestopp på garn foreløpig da, men jeg mente det igrunnen ikke så helhjertet er jeg redd. Utfallet av turen ble 9 nøster tykt garn som jentene kan bruke å hekle seg pannebånd eller lue av... Hm, tror jeg må finne et bedre fabrikkutsalg neste gang slik at jeg har mulighet for å ta i litt skikkelig hehe. Nå har jeg jo noe å gå på også...

Ellers er jeg ferdig med skistrømpene (bilde kommer i løpet av noen få dager), og har begynt på et sjal. Sjalet ser forsåvidt bra ut, men det er feil på mønsteret så der må jeg begynne å regne litt før jeg kommer skikkelig igang.

12 kommentarer:

vibbedille sa...

ÅÅÅåå det var godt å høre fra deg igjen! Alltid like koselig! Godt det er bra med deg!!

Snakk om BOM tur til Dale da!! Trenger du Sandnes garn noen gang så må du gi beskjed, så kan eg nok hjelpe deg med det! Ikkje så langt til utsalget for meg!

Her er det hekling om dagen om skalsnart blogge det,he he blir festlig!

Men koooos deg og ha en herlig helg!

Klem&Kos fra Vibbedille

Anne-Ruth sa...

Hørte rykter om at det var dårlig med garn på salget til Dale ja. Kjedelige greier! Godt å se at du er hjemme igjen etter ny kur, håper du får gode dager fremover!

Wenche sa...

Flott at du føler deg i god form.
Så dumt at det var så dårlig utvalg på salget da,tror nok jeg hadde blitt litt skuffet.Men du fikk jo turen da.Ha en flott helg.

Heklejenta/Berit sa...

Godt å høre du kommer deg forholdsvis fort igjen. Jeg synes forresten du selv høres ut som den damen du beskriver i innlegget under her. Jeg er imponert over hvor postiv du klarer å være utad på bloggen med tanke på alt du går gjennom.
Averteres det salg, så bør det også være mer variert tilbud på garn enn det som var på Dale da du var der. Det er ikke uvanlig at folk kjører et stykke for å komme på salg hos garnfabrikanter, og da bør det være verdt turen.
Klem :)

trulte sa...

Det var et meget dårlig salg synes jeg. Skulle ikke vært lov tatt i betraktning at en del vil reise langt med tanke på garnsalg på et slikt sted. Godt å høre at formen er god etter denne behandlingen også. Du er et unikum. Det har jeg sagt mange ganger. Dette klarer du fint.

amylin sa...

Det var ikke mye til utsalg! Ha en fortsatt god helg!

mimouna sa...

Godt at du er tilbake, mye bedre at datasystemet til Haukeland får virus enn at du får det! ;o)

Trist å høre om romkameraten din.

sissels sa...

Det må jeg si var ett utrolig kjedelig januarsalg - er det salg skal det være skikkelig salg! Godt at du fikk med deg noen nøster derifra allikevel da.
Det er så herlig å lese at formen din er god og at du får gjort litt handarbeid også - gleder meg virkelig til å se skistrømpene ferdig, ja sjalet også.
Ha en riktig så fin søndag videre.

Elins Strikkeri sa...

Kjekt å høre at formen er oppadgående:-) Klem

Berit sa...

Irriterende at det ble bomtur til dale da. Slik hadde jeg en tur til Sandnes, bare noen aldeles forferdelige farger som var på salg, og noen digre hespler i store poser, med bomullsgarn og litt tynn ulltråd.De ble kjøpt inn til Saniteten, men det tar evigheter å vinde opp alt.

Godt å høre at det er bra med deg!

Ha en fin søndag videre.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen! Joda, her er formen fremdeles veldig god. Full av blemmer i munn og hals og øm i huden (som om jeg har tusen blåmerker), men ellers helt ok. Dagen i dag har vært brukt til en herlig tur med min kjære. Var på middag/kaffe-besøk hos familien.
Salget var elendig ja, men turen dit var fin... Og Sandnes har jeg VELDIG gode erfaringer med...

Mmmarianne sa...

Godt å lese litt nytt fra deg igjen!

Synes Dale burde skamme seg, eller i alle fall gi damen litt å fråtse i!

Er du på østlandet kan utsalget til Du Store Alpakka anbefales! De har som regel litt på tilbud - og mye som er så deilig at en ikke bryr seg om pris ;-)

Anyway - ha ei fin uke - og alle gode vibber til immunforsvaret ditt!