søndag, januar 11, 2009

The Great American Aran Afghan.

Det andre prosjektet jeg holder på med er GAAA. Dette er en along på Projo, og målet er å strikke et slikt teppe som det viser på bildet på mønsterheftet.
Har du sett at jeg har holdt på med noe slikt før mener du? Vel det er riktig, men den gang ble det bare noen få lapper. Problemet da var at jeg ble ikke enig med meg selv om jeg var fornøyd eller ikke... Nå har jeg valgt samme garn (siden jeg allerede har det liggende, og har tenkt å prøve å minske garnlageret dette året...), men tynnere pinner denne gang.

Foreløpig er jeg ikke kommet lengre enn dette da, men det kjennes bedre ut enn ved forrige forsøk. Tror jeg den gang valgte pinne 5, men nå strikker jeg med pinne 4. Garnet er Hillesvåg sitt Kamgarn, men jeg bruker dobbel tråd da...

Slik skal teppet altså se ut tilslutt. Litt av en jobb, men vi skal bare strikke en alpp hver måned, og det er jo overkommelig.


3 kommentarer:

LivM sa...

Ser du er godt i gang. Jeg håper garnet mitt kommer snart så jeg kan begynne!

Anonym sa...

Godt at du er tilbake i form igjen. Ser av planene at du har tenkt stort :) Glder meg til å starte opp med teppet jeg også. Venter bar3e på garn.

Anonym sa...

Det er et vakkert teppe. Jeg valgte å strikke i Rubin. Det tok heller ikke så lang tid :o) Ble ganske hekta på disse lappene.