lørdag, februar 21, 2009

Litt på pinnene.


Dette er vottene jeg begynte på tidligere. Det er Lovikka-votter. Det skal være tråder i et visst mønster på nedbretten, men det har jeg ikke gjort ennå. Lurte på om jeg skulle brodere en blomst i stedenfor. Får se hva jeg finner på...Ellers så fortsetter jeg visst å gjøre det jeg ikke skal... Egentlig har jeg både alonger og annet som jeg burde strikket nå, men så blir jeg fristet av andre som lager så masse fint. Denne boken fant jeg på en blogg, og måtte bare bestille på Capris. Ja boken er vel kanskje ikke så veldig mye å skryte av sånn alt i alt, men det var en fristende votteoppskrift som jeg bare måtte prøve...Og her er jeg igang. Garnet er det jeg kjøpte på Stord forrige helg.
Det er altså "Mitered Mittens" jeg har begynt på. Strikket på pinne 3,5. Morsomt mønster igrunnen. Og når jeg er ferdig med disse skal jeg begynne på alt det som står på vent, tror jeg.....

10 kommentarer:

dorthe sa...

uttolig mye fint. Har jo fulgt bloggen din og jeg må si jeg beundre din energi med tanke på hva du har vært igjennom.jeg sovner på sofaen for den minste ting:):) og får aldri gjort det jeg har lyst til. Ha en fin tur på hytta:)

Monai sa...

Flotte votter du strikker.

LivM sa...

Fine votter i min favorittfarge. Det er egentlig litt rart. Jeg skal jo ha jordfarger sies det, men det er blått som er favoritten!!

HobbyMegHer sa...

Så nydelige votter du har strikket!
Ha en fin helg!

Marita sa...

Mitered mittens sitter utrolig godt på hånden og pene å se på. De hvite er også fine.Husker det var sånne jeg strikket som de aller første.

sissels sa...

Flotte votter du har strikket, og mittered mittens er det mange som har strikket og er fornøyde med.
Ønsker deg ei god helg.

LØB sa...

Fine votter. Ha en god lørdagskveld!

Bella sa...

De mittered mittens forfølger meg.. Tror jeg bare MÅ ut å kjøpe garn til dem etter å ha sett dem her i blått! Nyydelig!
God helg videre!

Anonym sa...

Det ligger noe til deg på bloggen min! :-) Ha en fin kveld!

pepperkverna sa...

Nydelige hvite votter!