fredag, februar 27, 2009

Vinterferie.

Dårlig med innlegg her den siste uken. Beklager... Det merkes at jeg er i bedre form nå. Det blir gjort mye annet enn å sitte ved dataen. Noe som medfører lite håndarbeid og få oppdateringer desverre. Men egentlig er jo det et godt tegn da, så vi får bare bære over med litt færre innlegg innimellom.
I dag har jeg ikke noe bilde å legge inn. Jeg har malt ferdig badet og sydd nye gardiner. Det er jo ikke så spennende å se, så det har jeg ikke tatt bilde av. Ellers så har jeg strikket ferdig de blå vottene, men de har jeg glemt å ta bilde av. Skal se om jeg kan få gjort det i løpet av vinterferien. Vi reiser nemlig på ferie om et par timer og blir borte en uke. Ikke nettdekning heller så vidt jeg forstår, så dataen får hvile seg hjemme så lenge.
Vi skal på tur til Voss, og satser på snø og ski hele uken. Det kan jo bli spennende, med tanke på at vi voksne ikke har gått på ski på flere år. Kjenner gangsperren allerede... Men uansett så skal det nok bli kjekt. Har pakket ned masse garn, lesestoff, spill, osv så skulle muskler og kropp få alt for stort sjokk så kan vi kose oss likevel...
Full rapport kommer etterpå.

4 kommentarer:

Wenche sa...

Så flott at du er i bedre form,ønsker deg å dine en flott vinterferie på Voss.

trulte sa...

God tur til hele familien. Ta det nå ikke for voldsomt, men trim deg i form.

mimouna sa...

Håper dere får en fin ferie og at det ikke regner like mye på Voss som her, Virker som dere er flinke til å finne på kjekke ting sammen uansett da. :o)

Så godt at formen er bedre og at bildene ser bra ut. *klem*

LivM sa...

da får du ha en riktig fin ferie! Godt at du føler deg litt piggere!