onsdag, februar 11, 2009

Dagens aktiviteter.


Husker du de lange skisokkene jeg strikket for en stund siden? Vel, her er luen som skal høre til. Ikke så veldig spennende å strikke akkurat, men jeg tror den kan bli bra når den er ferdig. Nederst skal bare halvparten av det lyse vise, resten er belegg som skal brettes inn. Over mønsterborden skal det strikkes samme ribbestrikk som under.


I dag har jeg bakt 4 store brød. Egentlig baker jeg brød ganske ofte, men det går litt i perioder. Nå er det en stund siden sist. Har liksom ikke blitt husket mellom cellegift-kurene, men nå er jeg jo hjemme på "overtid" (derom jeg skulle hatt flere kurer så skulle jeg hatt en kur denne uken...) og da er det greit å kunne bake litt igjen.


Dette er brød med masse korn i. Veldig populært her i familien. Når brødet er nybakt og lunkent har barna alltid fått lov å spise en skalk med sirup på. Det er eneste gang sirup er pålegg her i huset, men det er veldig populært de gangene de er tilstede når brødet er varmt...

Ellers er formen fin. Vi er heldig som har et nydelig vintervær for tiden, og i dag har minstemann og jeg vært ute og gått oss en tur på en time. Merker at jeg har vært mye inne og lite i aktivitet en lang stund nå, men det blir nok bedre etterhvert som jeg kommer igang med litt mer turgåing... Det var hvertfall herlig å gå tur i dag. Riktignok så straffet det seg endel angående blemmene jeg har på slimhinnene ennå, men det får så være. Litt må en jo tåle å lide.
En annen ting er ar det har begynt å gro litt hår her og der. Tror ikke jeg noen gang har vært så begeistret for hår på leggene som i går da jeg merket at det var begynt å komme igjen. Kommer nok snart til å angre på den gleden ja... På fredag skal jeg til ct og ta nye bilder av lungene. Det er for at legene skal ha resultatene etter alle kurene med cellegift. Så blir det vedtatt datoer for operasjonene onsdagen etter dette. Skal bli spennende å høre når jeg skal igang.

9 kommentarer:

LivM sa...

De brødene så kjempedeilig ut. Jeg baker også brød med masse korn og solsikkefrø mm i. Smart å lage lue med samme mønster som sokkene (strømpene)!

Brit Strikkenerd sa...

Hjemmebakt brød er kjempe delig.
Håper det går bra med prøvene i morgen, masse gode tanker til deg:)

Anonym sa...

Så delige de brødene ser ut, nesten så jeg kjenner duften helt hit. Ingenting er som hjembakt brød.

Rigmor sa...

åååå nybakt brød!!! Sender du over litt lukt?? elsker lukten av nybakt brød å andre bakevarer!!!
Blir flott lue :) Å så kjekkt at den passer til sokkene :)

Wenche/chawo sa...

Tror lua blir flott jeg.Og gjett om jeg fikk lyst på hjemmebakt brød ,med geitost nå.

AnitaK sa...

Den luen blir sikkert kjempefin, altså. Lykke til på CT.

Fit mum sa...

Matchende sett er bra; akkurat det jeg selv liker (og plager min mor med, når hun strikker noe til meg...må alltid ha pulsvanter som matcher til skjerfet/skjalet eller tilsvarende!). Brødene så forresten innmari deilige ut!

Nunne sa...

Mmmmmmmm, deilig brødlukt her på kontoret mitt no, når jeg besøkte bloggen din.
Jeg må ta meg god tid og lese gjennom bloggen din senere, men jeg skjønner at du er syk og går på medisin. Jeg er på vei på bønnemøte, skal huske på deg, hobbyvennen min! Det er alltid godt å få en dusj med velsignelse over seg!
Du lager mye fint!
Tusen takk for oppskrifta på votten. DEN skal jeg lage en dag!
Ha en fin fin kveld du!
Hilsen og klem fra Nunne.

Nunne sa...

Nå har jeg lest masse om deg!
DU ER TAPPER! Syns du har en enormt innholdsrik blogg. Kan få npen hver til å stanse opp og tenke!
Kan jeg få lov å linke deg?
Også ble jeg så sjarmert av de søte små sokkene du hadde laga i fjor sommer... de var så søte. Jeg har just laga ferdig et babyteppe til ei venninne som har fått ei lita jente. Skulle likt og lagt ved et sånt par sokker... kan hende jeg finner den oppskrifta på nettet. Ser du sier den er til salgs. Du er hvertfall flittig med handarbeider!
Nattaklem fra Nunne.