fredag, juni 26, 2009

Feriepakking...


Det er ferietid rett rundt hjørnet, og jeg har pakket... Vi skal bare være borte en uke, men jeg pakker garn som om jeg skulle flytte (nei forresten, da måtte jeg jo hatt med meg alt garnet:) )... Jeg har 3 og 4 nøster av alle fargene bortsettfra et Opal-nøste (de andre nøstene ligger under de du ser).
Har du en liten formening om hva dette skal bli mon tro? Vel, det blir nok sokkestrikking er jeg redd...

Deler av dagen i går ble brukt til å lete etter mønstre på nettet. Det er jo et utrolig stort utvalg, så her var det bare å velge og vrake. Ingen lett jobb det da, men tilslutt falt valget på 5 mønstre som jeg skrev ut for å ha med på turen.
Vi reiser til Beitostølen i morgen, og så videre til Trondheim på søndag. Dette er en tur mannen min og jeg skal ha alene, så da kan timene i bilen brukes på strikking. Gleder meg.
Dataen blir med på turen, så jeg kommer med oppdateringer underveis vil jeg tro.

I am going on a trip to Trondheim for a week. This is what I am packing... Well I have to pack something else too, but this is the most important of course: Yarn and pattern. The yarn will become socks....

6 kommentarer:

LivM sa...

Ja er det ikke greit å kunne sitte i bilen og strikke! Riktig god tur og ha en flott ferie!

Hanne sa...

Det er viktig å være beredtnår en legger ut på tur, og det ser ut til at du er det. Ønsker deg en god ferie :)

Elisabeth sa...

Det blir noen par av det garnet der tenker jeg ;) Ha en koselig ferietur!

dorthe sa...

Den kofferten er virkelig godt pakket:) kan liksom se for meg når jeg reiser til Damnmark i juli..... blir vel den samme pakking på meg.. Minst mulig klær og mest garn:):):)
Ha en fin og varm uke:)

Elin sa...

Ønsker deg ein kjempe flott ferie :D

mimouna sa...

Håper dere får en fin ferie, kos dere masse!