mandag, juni 22, 2009

Sølvbryllupet.Sølvbryllupsfeiringen ble en flott dag med familien. Bildene taler vel igrunnen for seg selv. Hjertet på ytterdøren laget minstejenta til jul, så det har vi bare skiftet pynt på til hver sesong. Denne gang er det vel ingen tvil om at dette er romantisk... Vi koste oss med koselig selskap, herlig mat bestillt fra Fana Catering og deilige kaker. Kransekaken ble levert sammen med koldtbordet, men de andre kakene har vi laget selv. Eldstejenta laget kremen, og pyntet gulrotkaken. Minstejenta pyntet sjokoladekaken. Kaken med den grønne gelèen var min favoritt. Det er en kake med appelsingelè, youghurt og krem blandet, og så gelè på toppen sammen med frukt. Frisk og god. De nydelige bukettene kom fra gode venner i Oslo og Stavanger.
Tusen takk for en flott og minnerik dag til alle som delte dagen med oss!

2 kommentarer:

LivM sa...

Det var jo nesten som et ordentlig bryllup dette. Så flott pyntet , og så de lekre kakene. Gratulerer så mye med dagen og alle dagene som kommer heretter!

Anonym sa...

Hei, jeg er journalist i Bergensavisen og kom over ditt innlegg om bryllup og at du har brukt Fana Catering. Holder på med en artikkel om cateringfirma/selskapslokaler som tilbyr gjestene å ta med medbrakt alkohol/drikke. Hvordan var dette i ditt bryllup? Stemmer det? Takknemlig om du tar kontakt med meg på: john.seljehaug@ba.no