fredag, mars 26, 2010

Friuke.

I dag har ejg vært på sykehuset og fått svar på Ct-undersøkelsen jeg tok på mandag.

Kurene ser ut til å virke veldig godt. Flekkene på lungene minker gradvis fremdeles.
Det var beregnet 9 3-ukes kurer (2 uker med kur og en friuke imellom) totalt før sommeren hvis alt gikk som de håpet på. Og slik ser det ut fremdeles, så da har jeg 3 3-ukes kurer igjen før det er ferie.
Til høsten blir det nye kurer, men oppstart av disse vet jeg ikke enda, det kommer an på utviklingen av flekkene når de ikke lengre er under cellegift.

Men først av alt er det en ekstra fri-uke siden det er påske. Overlegen mente det kunne være greit med en ekstra friuke etter så mange kurer til nå, og så lenge dette ikke gjør noe galt i behandlingen så er det ikke meg imot. En ekstra uke til å hente litt ekstra energi er veldig kjekt.

Jeg er veldig slapp i musklene nå. Det er faktisk problemer med å gå mer enn noen meter av gangen. Uansett hvor jeg går så ser jeg etter muligheter for å sette meg ned noen minutter.
Ja går og går forresten, jeg er jo bare ute og går når jeg skal på sykehuset da. Og er det noen steder det er lange avstander så er det nettopp på sykehusene.
Tror jeg snart må begynne å bære med meg en krakk på ryggen.
Litt merkelighet fra eller til kan umulig spille noen rolle nå etterhvert uansett.

Ser jo ut som et spøkelse med de store røde ringene rundt øynene og utover kinnene, og ansiktet er temmelig rundt etterhvert også.
Jeg har faktisk ikke spalten mellom nese og munn lengre en gang. Den er forsvunnet siden jeg er såpass oppblåst i ansiktet.

Neglene på fingrene holder på å løsne. Selve fingertuppene er hovne og vonde i perioder, mens neglene løsner fra undersiden. Ser merkelig ut det også.

Men humøret og pågangsmotet har visst ikke noe med cellegift å gjøre, for der merker jeg ingenting heldigvis.

God helg til alle som er innom!

12 kommentarer:

LivM sa...

Jammen har du litt å stri med. Føler meg flau her jeg sitter og klager over gangsperre etter en lang gåtur! Du er fantastisk. Håper du får en flott påske og kan samle masse krefter til videre behandling. Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Vibbedille ;) sa...

Du er bare MIN helt!!!! ;))
Dette hørtes veldig tøft ut!!
Jammen er DU god!!! Håper VIRKELIG at ting kan holde seg i retur for deg!! Nyyt en extra uke, det gjør deg nok veldig godt!

Her har eldste jenta mitt reist på hytta til min søster idag, JR og eg reiser inn på mandag-onsdag, Ali må stelle Pusi hehe

Blir en KOSELIG hjemme påske her, den skal NYTES med bla eggjakt på påskafta! det er gøy det!

Nå skal eg begynne på et GULT Shetland til min mor! Hun er bare en engelaltså, såNOE må eg finne på!

Kos deg og NYYT ferien!
Stå på!!!Og MASSE lykke til!

En skikkelig GOD klem fra meg;)
Iaugust skalDU få en ekte klem!!
Gleder meg masse!!

mimouna sa...

Så bra at flekkene blir mindre. Men bivirkningene av behandlingen høres absolutt ikke kjekke ut. Det bli nok godt å få en liten pause, og så får vi håpe at det ikke blir alt for mange flere runder med cellegift. Godt med ting man vet har en ende selv om det er tøft mens det står på.

Håper dere får noen fine feriedager sammen tross alt. Og ha en god helg!

klem

Aileen`s strikkekrok sa...

Ååå så godt at det går bra med kurene dine,du er virkelig tøff altså:)håper formen din kjem seg også,ønsker deg og dine ei rektig god påske,klem:)

Emme sa...

Så godt å høre at det går fint mht behandlingen! Jeg blir mer og mer imponert over pågangsmotet ditt når bivirkningene er såpass tøffe. Kos deg med familien i påsken og samle energi til ny omgang.

Net-klem fra Slåttevik

MayM sa...

Sier som Liv, blir flau over å klage over en arm som er vond etetr strikking. Jeg blir helt målløs av deg og ditt pågangsmot. (Kjenner det forresten igjen i fra min venninne også)
Ønsker dere en flott påske og at dere får et nydelig vær så du kan hente mye krefter i frisk luft.

Berit sa...

Du er tøff. Uff det hørtes ikke greitt ut med disse bivirkningene du har fått. Håper du får en fin påske, at kroppen får slappet litt av i alt dette du er gjennom.
Ønser deg og dine en fin påskehelg!

Fit mum sa...

Jeg er imponert over ditt pågangsmot, humør og selvironi midt oppe i det hele. Din åpenhet gjør jo at andres enkle hverdagsplager settes i et underlig perspektiv: vi har mye å lære. Vil ønske deg en flott og forhåpentlig produktiv påske: og takk for besøket i bloggen min!

hobbyvenn sa...

Tusen takk for oppmuntrende ord alle sammen. Det er så koselig å lese alle kommentarene fra dere. Neid, jeg er ikke spesielt tøff, men jeg er nok gansk sta, og så er jeg heldigvis utstyrt med et godt humør og pågangsmot. Det hjelper nok godt slike ganger... Jeg har bestemt meg for at dette er noe jeg må gjennom, og da kan jeg like så godt ta det positivt som å ødelegge en tøff tid for hele familien. Det er jo ikke bare meg dette gjelder. Alle i familien blir jo berørt av noe slikt...

2ne sa...

En pokal ligger og venter på deg på min blogg. Ønsker deg en fortsatt god påske :-)

Bitt@mi sa...

Hei på deg, kjære venn i vest:-) Håper du har en flott påske, og nyter friuken du har fortjent så veldig:-) Bivirkningene dine høres ikke gode ut, men humøret ditt er det ikke noe å si på. Godt at bildene fra CT er fine, det ble jeg veldig glad for å høre.
Selv har jeg litt hobbystopp for tiden, jeg også, men det er helt ufrivillig. Nakken min har det ikke godt for tiden, så jeg tåler ikke mange maskene før det blir verre. Men det er jo ingenting å klage på i forhold til deg:-)
Koser du deg på hytten for tiden? Håper været er snilt med dere og at dere får ei flott uke der:-)
Stor klem fra meg!

Maibritt sa...

Hei vennen. Du er den tøffeste dama jeg kjenner, og jeg er sikker på at du også klarer å stable deg på bena etter disse kurene også. Det med krakk på ryggen var jo ikke dumt, kan du ikke anskaffe deg en slik liten tursekk da, som har en klappstol innebygget. Viktig å ta et skritt av gangen vet du. Nå er påsken på hell, og snart banker våren på døra igjen.
Ligger forresten en hilsen til deg i bloggen min.

Klemz