tirsdag, mars 02, 2010

Ingen gull...


Det ble ingen gullmedalje på meg under OL... Ingen annen valør heller for den saks skyld.. Burde visst ha meldt meg ppå Paralympics i stedenfor, det hadde nok passet bedre.
Vel, jeg har strikket underveis så godt jeg har klart, men det har tatt veldig lang tid. Kroppen har såvisst ikke spillt på lag med meg under dette OL kan en si, så dette ble desverre ikke bedre. Jeg fikk for mye doping tror jeg, eller så var det dopingen som var av feilt merke. Ikke vet jeg, men det fungerte hvertfall dårlig...
Jaja, ingen grunn til å deppe av den grunn. Genseren vokser sakte, men sikkert oppover. Det er ikke så mange mønsterborder igjen før jeg er ferdig med bolen, og da er det jo bare ermene igjen. Satser på å få den ferdig i løpet av uken muligens, om ikke det blir flere feildopinger igjen da... Har ingen planer om mer doping nå, for neste kur er ikke før neste mandag og dermed er forkurven stigende frem til det...
Takk for en morsom along både på Projo og OL-bloggen. Det er veldig inspirerende å se alt det dere andre har klart å få laget i løpet av et OL. Gratulerer til de som vant!

15 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Det gjør jo ingen ting at du ikke ble ferdig under OL.Genseren blir flott og når formen ikke er bra må man ta den tiden man trenger.

Marianne sa...

Så fin den blir! Jeg synes du har fått strikket mye :-)

dorthe sa...

Synes du kom langt når man tenker på at du ikke har vært i form:) Den blir kjempefin synes jeg. Liker grå og hvit. Får nesten lyst til å strikke en slik selv:)

hisae sa...

Synes den blir fin, og du har da kommet langt når man tenker på at formen er laber. Tenker gubben gleder seg til å bruke genseren

Maibritt sa...

Det er ikke gull alt som glimrer *ler*
Genseren din blir kjempeflott, du kommer nok i mål kjenner jeg deg rett.
Ha en fin dag. Klem herifra.

LivM sa...

Dette er jo bare strålende. En skal jo gjøre litt mer enn å strikke også! Lykke til med ferdigstillelsen, flott blir den i hvert fall!

Kelsina sa...

Genseren blir kjempefin. Det er jo mye arbeid da. Jeg skulle nok hatt mye dop et et par OL for å få den ferdig tror jeg.

Emme sa...

Jeg synes du har vært svært flink forholdene tatt i betrakning :)men det er jo slik at vi føler for å få til mer enn vi kan innimellom!

Ble ikke ferdig jeg heller, det ble litt tungt med det garnet. Jeg visste egentlig på forhånd at jeg må ta hyppige pauser fra det ettersom det vokste men så plutselig var det helt stopp, klarte ikke håndtere det mer. Må få på ermene innen 15. mars da Mateo har bursdag og det skal jeg klare :)

Bitt@mi sa...

Synes du har vært flink, til tross for dopingen:-) Hihi... Genseren blir nok ferdig før du vet ordet av det, skal du se. Den blir kjempefin!
Klem fra meg!

Smarie sa...

Syntes du har gjort et bra stykke arbeid under OL jeg Hobbyvenn...du tok jo på deg en stor oppgave på 14 dager...syntes jeg da. Hadde aldri i verden klart dette på så kort tid. Genseren blir kjempefin. Ha en fin kveld ;o))

Bodil sa...

Det er mykje arbeid du har lagt ned der, og den blir kjempeflott :)

mimouna sa...

Synes du fortjener gull for både ståpåvilje og innsasts jeg. Imponerende hva du får til selv når du er dårlig.

Håper du får noen gode dager før neste kur. *klem*

Torunn sa...

Kjempefin genser, jeg likte godt fargene!

Marit sa...

Det er bedre å ta det sakte å få det riktig, enn å skynde seg også gjøre feil :)

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Så snille dere er. Joda, genseren blir nok ferdig før eller siden. Snart ferdig med bolen. Han vet ikke at han skal få ny, så foreløpig tror han det er en genser til minstemann. Godt han ikke ser så nøye på størrelsen, hehe.