torsdag, mars 04, 2010

Vinterferie og drømmedager.


Det er vinerferie her vest og vi koser oss med sol, snø og fri.
Barna er ute store deler av dagen og koser seg i snøen. Store snøhuler er stadig under utgraving og forbedring.


Minstemann bruker bilene til hjelp når snøen skal fraktes bort. Litt mer tidkrevende, men mye kjekkere i følge han selv...
Og "eldstegutten" (ja han blir litt gutt i snøen han også) har vært på taket og måket en halv meter snødybde i dag. Se den flotte himmelen i bakgrunnen, snakk om drømmevær...Og mens de to minste og pappaen var ute i formiddag klippet jeg "Ulldotten", som nå ser ut som en puddel igjen. Jeg har ikke hatt krefter til å gjøre det på lenge, så nå var det godt å endelig få det unna. Vi kjøpte ny klipper for en stund siden, og den var utrolig god. Jobben forsvant som en lek.Da jeg var ferdig og skulle koste opp fra gulvet var det nesten så jeg skvatt. Ser du hunden? Merkelig, nesten så pelsen har lagt seg i mønster etter hvor jeg har klippet, men dette er bare en del av det jeg klippet av altså..


Etter hundeklippen serverte eldstejenta og jeg varm kakao og deilige skiver på terassen. Herlig å sitte ute i solen og spise lunchen!Og som om ikke det var nok kos, så serverte eldstejenta nystekte Prinsesseboller nå i ettermiddag da alle kom inn igjen. Dette er første gang hun har laget det helt fra bunnen, helt alene, men de var så gode at det blir nok ikke siste gang... Tusen takk vennen, de var virkelig kjempegode!

13 kommentarer:

LivM sa...

Dette så da utrolig koselig ut. Flott når barna er tilfreds og koser seg.
Her har det også vært et strålende vær så kaffen ble tatt utendørs.

gyldenkron sa...

LOL, den dotten på gulvet, den var nesten litt skremmende. For et koselig innlegg, som vanlig fra deg. De bollene så nydelige ut

Turid sa...

Å for en koselig dag. Slike wienerbrød er bare så gode, med masse vaniljekrem. Ønsker deg en riktig god kveld.

sjante sa...

Så koselig dere har hatt det:-)

Vibbedille ;) sa...

Herlig når det er skikkelig MYE snø!! Sååå mye gøy å gjøre!!

Det å spise ute er eventyrlig! DA maker alt JAMMY!!

Kos deg og ha ei herlige helg!


Klem fra Vibbedille ;))

Wenche/chawo sa...

Å så koselig det ser ut som dere har hatt det.Og fristet av prinsessebollene det ble jeg.

Bitt@mi sa...

Så koselig dere har det i vinterferien, og for ei flink jente du har:-) Prinsessbollene så bare helt lekre og profesjonelle ut, det må du hilse henne og si:-)
Ja, jeg så hunden på gulvet, nesten litt nifst...
Håper du er i grei form, og får koset deg nå når ungene har ferie:-)
Ha ei god helg!

Silje sa...

For ett herlig og positivt innlegg. Været ser helt fantastisk ut, og jeg syns å lese mellom linjene at du er litt mer energisk.
Bollene så vanvittig gode ut! Ble sulten jeg, hehe.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Joda, formen er endelig bedre igjen. Ikke det at ejg har vært syk, bare så utrolig slapp... Men nå er det no bedre og da er det lettere å få unna slikt som står på vent. Deilige dager med familien gjør jo alltid godt.

Hilde sa...

Ser ut som en perfekt avslutning på vinterferieuka! God helg og nyt snøen så lenge den varer...
Hilde

mimouna sa...

Vi har jammen vært heldig med været denne vinterferien, ikke akkurat hverdagskost med sol og skiføre rett utenfor gatedøren. Skulle kanskje måkt garasjetaket, regnet er jo "avlyst" igjen. Det skal komme mer snø!

Deilig med kalao og nybakte boller. Tror je må sjekke hva vi har på kjøkenet...

Ha en fin søndag!

Hannesol sa...

Det høres ut som en kjempekoselig vinterferie! Doggen skulle vært klipt han også, men ja det er en ganske tung jobb så jeg utsetter og utsetter.

Emme sa...

Det er alltid koselig å titte innom og lese hos deg :) Herlig å se dere har hatt en så flott vinterferie og at du er noenlunde i form!
De prinsessebollene så virkelig helt nydelige ut, kjenner nesten duften av nystekt bakverk ;)