onsdag, mars 24, 2010

Ny flott bok.


I går kom en herlig bok i posten min.
"Vårgleder" av M. N. Morken og T. M. Stenkløv er helt super etter min smak. Likte den utrolig godt.
Her finnes det mange timers inspirasjon. Mest søm, men også litt hekling, tre, kort, matlaging, pynt....


Disse velkomsthønene har jeg veldig lyst å sy til påske. Om jeg orker det er en annen ting, men før eller siden dukker de nok opp. Enkle og greie, og veldig søte.


En annen hønevariant er "Klekkeklar høne". Søt den også på sitt enkle vis.

Og denne søte kaninen var det veldig fristende å lage. Ser den for meg i flere søte antrekk til påske. Burde jo sydd en hel familie...

Og oppskrifter på diverse bakst og drikke var der også. F.eks Solsikkebrød, Grissini, Muffins, Boller og Rabarbradrikk. Det skal nok prøves ut etterhvert...Og bare for å vise at jg ikke helt har gitt opp strikkingen så legger jeg ved et bilde av genseren jeg holder på med. Borden som skulle vært midt på bråtet er flyttet opp på selve bolen. Nå er det ensfarget helt opp til rundfellingen, men da er det til gjengjeld farger og mønster på hver omgang.

7 kommentarer:

LivM sa...

Er det ikke spennende med nye håndarbeidsbøker? Blader også! Det er ikke alltid det blir laget noe fra dem, men de tas frem og tittes en gang iblandt. Genseren er jeg spent på , men den ser ut til å bli fin. Du får ta tiden til hjelp!

2ne sa...

Næremer seg påske skjønner jeg, ja mange flotte ting man kan lage..... Takker for kommentaren i bloggen min. Det er så deilig og se at dere har fått vår og det begynner å sprette frem. Her ligger det godt med snø ennå så blir nok noen uker til vi får se dette. Våren er en herlig tid og jeg håper den lyser opp litt for deg :-) Stooor vårklem, ha en riktig god påske.

Berit sa...

Den påskepynten var utrolig skjønn! men når jeg ikke syr, så får det fortsette å være en drøm med slike ting. :)

Ønsker deg masse God bedring!

Pinnepenn sa...

Den boken er fin, mye spennende i den. :)

medina sa...

Det er så koselig med hjemmelaget påskepynt. Har ikke laget så mye, men hønene i avartaren min har leg laget iallefall. Blir kanskje litt mer etterhvert.Ønsker deg og dine en fantastisk påske!

Siddis-in-houston sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min og så veldig kjekt at du vil følge meg, det setter jeg stor pris på.
Likte veldig godt den kaninen med klær som det er mønster av i boka da, den må jeg se etter når jeg kommer hjem, ha en flott torsdag ettermiddag hos deg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Og takk for at dere tok dere tid til å legge igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på. Ja blader og bøker er spennende. Inspirasjon er gøy. Ofte blir ikke bøkene eller bladene brukt før lang tid etter de er kjøpt, men det er jo nettopp det som er så fint.