lørdag, februar 05, 2011

God helg!


Det går fremdeles i Mariusgenser her i huset. Bolen begynte jeg på i går, og fikk strikket en god del i løpet av kvelden. Rart det der, en ser tv og fingrene går av seg selv. Plutselig har en strikket mange cm. Herlig, for ensfarget rettstrikk er ikke helt min sterkeste side, men med Korslaget og Senkveld så gikk det greit. Satser på å komme litt videre i løpet av helgen også..

Ellers så er helgens planer nokså fastsatt allerede. Det blir familiekonser i løpet av dagen i dag, og så litt av dette som er på bildet.
Jeg har nemlig stemplet opp en god del stempel som kan lages kort av. I første omgang blir det å fargelegge/male noen av disse.

Men jeg har også en god del stempel jeg ikke har brukt, eller hvertfall ikke brukt på lenge, så det blir nok noe stempling også. Og så tar vi oss nok en økt med å lage kort også vil jeg tro. Det er en perfekt aktivitet i disse guffne værtider. Ute er det sludd/regn/vind.... og surt og kaldt. Slett ikke noe vær til å være ute i. Men inne-kose-aktiviteter med varm, god te i koppene og stearinlys på bordet er perfekt slike dager.
Resten av helgen forsvinner nok like raskt som den pleier. Vi har noen planer for søndagen også, så vips, så er helgen over.
Hvilke planer har du for helgen da? Skal du gjøre noe håndarbeid kanskje? Eller kanskje du bare skal slappe av og nyte frihelg? Eller kanskje du rett og slett ikke har fri, men jobber hele helgen?
Ønsker alle en riktig GOD HELG uansett hvilke planer du har.

9 kommentarer:

MayM sa...

Så langt du kom på bolen i går kveld. Du er en reser til å strikke. Så mange flotte stempler du har, må være artig å lage kort. Helga tilbringes ved PC'n og plankeggingen til det store strikketreffet til Projo. Mange ting som skal være i boks til et treff, av taler m.m.Håpervirkelig formen din blir så bra at du kan besøke oss. Det hadde vært så kjekt :-)))

Seascape sa...

Så mange fine stempler du har. Jeg tror jeg må satse på kortlaging til høsten. Det er jo så mye fint dere lager.
Når huset er ryddet og vasket, da skal jeg sette meg ned og kose meg med å heklegrytekluter og strikke flere hjerter. Ha en riktig fin helg.

LivM sa...

Lykke til med genseren, den er jo ferdig før du vet ordet av det :-)

Vibbedille sa...

Høres ut som en prfekt herlig dag!! Herer det også slik, bare se i bloggen min!!

Du er jo en reser på den Mariusen du!! FLOTT!!

Kos deg og nyte en herlige lørdag!

Go`klem fra Vibbedille

gyldenkron sa...

Blir spennende å se hva du får til av stempler og annet til kort.
Genseren blir nok ferdig snart, tenker jeg. Kos deg på konsert

Bodil sa...

Jammen går det fort framover med gensaren din. God helg til deg og :)

Ann Tove sa...

Eg òg strikkar på Mariusgenser for tida, og fekk gjort ein del i går kveld mens eg såg på det samme som deg på TV.Snart ferdig med bolen. Ellers blir det nok litt familietid i helga,vi har dattera vår heime eit par dagar. Må nyte tida då. Men litt kreativitet håpar eg òg på. Ynskjer deg fortsatt ei koseleg helg.

Wenche/chawo sa...

Så langt du har fått strikket på genseren.Og at det blir trivelig stunder med kort lagingen tror jeg sikkert.Har ikke så store planer for helgen selv,for hos meg går det i opp pussing,så det er støv og rot over alt i hele leiligheten.Men skal prøve å få ferdig noen luer jeg har startet på de siste dagene.Har strikket dem ferdig men må feste tråder å lage dusker.Ønsker deg og resten av familien en flott helg.

Hilde sa...

Så greit med litt god tv underholdning! JEg syr duk, og har kommet i siget - alt er skåret og skal np bare sys sammen, men det blir etter noen timer med søvn... Håper du får en fin og kreativ søndag. Klem Hilde