søndag, februar 13, 2011

Nytt på gang.


Min kjære og jeg har barnefri helg denne helgen. Den har vi brukt til å slappe av og bare kose oss. I går gikk vi tur rundt et vann med tilrettelagt turvei rundt hele veien. Helt nydelig vær og fin temperatur. Jeg trodde ikke jeg ville orke å gå rundt hele vannet, men det gikk uten problem, tiltross for 7 cellegiftkurer i kroppen. Herlig. Turen tar bare ca 30 min, men en utfordring likevel etter såpass mye medisin, trodde jeg.

Etterpå var vi innom et handlesenter for å kjøpe et kort. Men min kjære overasket med to bøker til meg i tillegg. Dette var den ene. En flott bok om votter. Den andre boken kommer jeg tilbake til senere.Votteboken var en bok med utrolig mange flotte mønstre, og jeg lot meg selvsagt friste. Dette blir første oppgave, men neppe den siste.


Så i går ettermiddag måtte jeg på loftet og hente garn. Denne gang ble det Oleanna-garn i beige og hvitt. Satte igang og nøstet opp disse to fargene, samt et nøste mørk blått, til neste vottepar (som kjent er jeg optimist, så å planlegge flere oppgaver på en gang er greit, hehe).
Eneste ulempe med boken er at mønstrene er veldig små. Her er det snakk om å holde tungen rett i munnen og telle nøyaktig. Tror nok jeg må forstørre, og skrive ut mønsteret om jeg skal bli ferdig noen gang.Og genseren? Eh, vel, den er visst ikke blitt montert nei. Men luen er hvertfall strikket ferdig! Lover å gå igang med genseren over helgen.

6 kommentarer:

LivM sa...

Denne boken ser så spennende ut. Jeg må nok snuse på den etterhvert. Kan tro jeg misunner deg det lofts-lageret ditt!

LilleAsk sa...

Er enig i at den boken ser spennende ut. Tror den havner på ønskelista mi. Nydelige farger du har valgt til vottene.

Pinnepenn sa...

Fin lue, gleder meg til å se vottene fremover. :)

KRØLLEMIKKEL sa...

Jeg har boken og har strikket et par votter, som skulle toves litt i bvaskemaskinen og kom ut som klumper.
Mange kjempeflotte mønster i den boken. Kos deg med den. Posene var nydelige.

Bodil sa...

Den votteboka har eg og lyst på. Har sett i den, og det er så mange flotte oppskrifter :) Flotte vottar du har starta på :)

aud47 sa...

Den boka ønsker jeg meg også,må nok ønske meg den.
Fint å ha mange prosjekt på gang syns jeg ;-)Lua var også fin.