torsdag, februar 10, 2011

Nesten ferdig...


Dette gikk jammen fort, genseren er ferdigstrikket... Jaja, litt overdrivelse er det jo. Den er ferdigSTRIKKET, og så kommer det som tar tid, monteringen. Ikke fordi at det er så tidkrevende, men fordi at jeg ikke synes det er så kjekt. Dermed har det en tendens til å bli liggende i påvente av motivasjon for jobben. Men denne gang har jeg virkelig tenkt å få det unna. Bare noen uker til vinterferien, og innen den tid skal den hverttfall bli ferdig.
Jeg har begynt på luen som hører til. Litt uvant med rettstrikket bråt, så jeg valgte å strikke ribbestrikk på brettekanten som skal være inni luen. Tror den sitter bedre på hodet da.
Og selvsagt er jeg allerede igang med å planlegge neste prosjekt. Har funnet et mønster på en flott herrelue jeg tenkte min kjære skulle få.
I tillegg har jeg lyst å strikke votter til to engler som virkelig har gjort en enestående jobb for oss i det siste. Synes det er så godt å få gi noe tilbake...

12 kommentarer:

MayM sa...

Her har det gått i reserfart. Har samme problemet. Har en ferdig strikket Mariusgenser liggende, men gruer meg for å starte monteringen. Det er det værste jeg vet om .

Grete sa...

Det blir en flott mariusgenser. Tenker du får unna monteringen også. Lua blir nok finest med vrangbord strikk til og brette inn på lua. nå er jeg vikelig fristet til og strikke slik genser også.

Vibbedille sa...

NÅÅÅ er eg virkelig IMPRINGNERT!!!
FERDIG!!?? ALLEREDE????? Hallo liksom!!! Du starta jo.....I GÅR!!! Hmmmmm *Urettferdig* Ler

Ja eg elsker Cowboy`en mi allerede, den erstrikket i samme garn som sjalet du fikk av meg, så DA vet du hvor herlig den er MMmmmmm

KOS deg og ha en fortryllende koselig dag!

Go`klem fra Vibbedille ;))

Ann Tove sa...

Jøss, her går det unna. Eg er ikkje komt so langt på min..Men eg har måtta ta det litt roligare nokre dagar, fekk ilt i handa. Men no er det på`an igjen :) Lykke til med monteringa.

hisae sa...

Oi, her har det gått unna, Marius genseren er flott, tror den aldri går av moten

Bodil sa...

oi, så fort dette gjekk då! Det blir ein super gensar, og ei flott hue :)

LivM sa...

Du er jammen det kjapp! Genseren og lua blir flott!

Pinnepenn sa...

Så fin genseren blir, har en sånn liggende i mer eller mindre deler jeg og..

Lisbeth sa...

I alle dager! Motoriserte strikkepinner? Mariusen blir kjempefin! Jeg syns at luene er finere slik du har strikket dem, men det er jo en smakssak.

Romantikk-takk. sa...

Hei.
Så utrolig mye lekkert
du lager.
Klem fra Mette.

hildehopp sa...

Hei!
Jeg lurte på om du kunne ta kontakt, har et spm om perlekreppgarn!

hilde

hobbyvenn sa...

Tusen takk for alle kommnetarer. Det er utrolig kjekt å komme inn på bloggen og se at dere har lagt igjen kommentarer.
Og Hildehopp, skulle så gjerne tatt kontakt, men jeg finner ingen mailadresse til deg. Er du på noen forum? Eller ta direkte kontakt med meg gjennom Projo eller Hobbyboden...