søndag, februar 06, 2011

Konsert og kort.


I går var vi i Grigghallen på familiekonsert som jeg nevnte tidligere. Det ble en flott opplevelse. Bergen Filharmoniske Orkester er utrolig dyktige, og musikken strømmer så lekende lett ut i salen.
Vi har i mange år kjøpt abonnement på disse konsertene (4 konserter hvert år) og da har du fast plass hver gang.
Konsertene er lagt opp slik at de passer for hele familien. Denne gang var det musikk fra Emil, Flåklypa, Kaptein Sabeltann, Mamma Mia... Skikkelig god stemning og en flott opplevelse nok en gang.Jeg måtte selvsagt innom Narvesen siden vi var i byen likevel, og da ble disse to bladene med meg hjem. Jeg hadde jo planer om litt kortlaging i helgen så litt inspirasjon er ikke å forakte..

I bladene er det ofte med diverse ekstrautstyr eller papirer, og det var det denne gangen også. I det ene bladet var det søte små stempler, og i det andre var det fine papirer.
Jeg laget noen kort i dag som er laget av disse ekstra-arkene. Bånd og litt annet hadde jeg selv, og kortene da, men ellers er det bare ark og utklipp fra bladene. Kortene mangler litt perler/stifter osv, men det rakk jeg ikke i dag.

5 kommentarer:

gyldenkron sa...

Høres ut som en herlig lørdag.

MayM sa...

SÅ hyggelig det må være på en slik konsert. Flotte kort har du laget også. Deilig å kunne sitte ned i ro og mak og ingen forstyrrer den koselige stunden.

Monai sa...

Det hørtes ut som det var en fin konsert.Fine kort du har laget også.

2ne sa...

Koselig med konserter :-)
Ser du har fått med deg litt inspirasjon hjem også - lykke til med kortlagingen

medina sa...

Stikker innom for å ønske deg en fin uke!